Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu nedir? Oyunda nereye ateş etmeye kalksam saldırı iptal oluyor? Nedendir bu sorun çözümü nedir bilen varmı?

2. Oyun Penceresinde "Ayarlar - Gameplay - Saldırıyı hızlı erişim çizelgesinden başlat durdur" seçeneğini iptal et.

Bundan dolayı saldırıyı kesiyor olabilir.

3. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

4. Merhaba ,

Bende oyunu Chrome ile 3D açamıyorum fakat diğer tarayıcılar ile ( Mozilla - Yandex - Maxthon ) 3D olarak açılıyor. Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Java'nın son sürümını indir sorununuz cözülur...

6. Merhaba ,

Lazer olmayan konfigürasyonda olabilirsiniz , cephane bitmiş olabilir ya da Uçuş düzeninden kaynaklanıyor olabilir. Konfigürasyonları , cephaneyi ve uçuş düzenini kontrol ederek deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Edrahil

Edrahil User

Bende düşman haritada iken düşman petine vurmaya kalkıyorum saldırı iptal oldu diyor sebep

8. Revontuli

Revontuli User

roket ayarını aktıf et cpuyu duzelır sonra herhangı bır roketı ssec bende o sekılde duzeldı bu sorun

9. Merhaba ,

PET protokollerinden dolayı olabilir. Teknik olarak inceleme şansımız yok maalesef.

İyi forumlar.

10. Edrahil

Edrahil User

Yani birinde değil hepsinde öyle kutuca arkadaşların petleri

11. Merhaba ,

Eğer aynı şirket oyuncusuna ait ise iç savaş yoksa ( klan savaşı ) saldırılamıyor olabilir. Açıkçası uzun zamandır pet'e saldırmadım. :)

İyi forumlar.

12. Edrahil

Edrahil User

Hayır modum düşman adamın düşman peti :)

13. Merhaba ,

Önce bir tane tekli roket atıp daha sonra lazerle saldırmayı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

14. Edrahil

Edrahil User

Deneyelim bakalım saol modum

15. Merhaba ,

Rica ederim :) Alternatif olarak aklıma gelenleri yazdım gerisini bilemiyorum. :D

İyi forumlar.

16. has11

has11 User

forumdan bir daha baktım desteğin 2 sinden alındığında etkisi %20 olur diyor ve bu açıklamayı da darbe puanıyla alakalı yapmış ,b02 darbe desteğim daha 1 gün süreyle olmasına rağmen darbe puanımı 336 gösteriyor bunun 367 olması gerekli bunun neden böyle olduğunu açıklarsanız sevineceğim .. :)

Son düzenlenen: 30 Nisan 2016
  17. Hidrata

Hidrata User

bo-2 + bo1 olursa katlanır bo2 den veyaz bo1 sadece biri varsa katlanmaz oyun ekranında güçlendiricinin üstüne gelerek hangileri olduğunu görebilirsin

18. Arkadaşlar bilgisayarım macbook pro , 4gb ram, 2.4 ghz , i5. Ama oyundayken fps 30 u geçmiyor. Google Chrome tarayıcısını kullanıyorum Adobe Flah Player az önce güncelledim yardım ederseniz makbule geçer fazlasıyla :)

19. NoMasteRs

NoMasteRs User

Merhaba arkdaşlar. Oyun sırasında sürekli yeniden bağlan hatası gelmeye başladı yaklaşık 3 gündür böyle. Porttan atlayınce hata veriyor patlayınca olduğum yerde doğmak için tıklıyorum yine hata alıyorum fakat patlamış oluyorum. kutu topluyorum birden yeniden bağlan geliyor. Oyunda sorun mu var aynısını yaşayan varmı?

20. NoMasteRs

NoMasteRs User

kardeşim google chrome de o fps yi alman normal. Çünkü chrome flash playerin ppapi tabanını kullanıyor. Sen yandex yada mozilladan oynaman gerekiyor ki FPS 60 ı görsün. Yandexden oynamak istersen küçük ayarlarla aktif edebiliyorsun. Flash playerin NPAPİ eklentisini kullanan tarayıcılarda daha iyi verim alırsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.