Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Tarayıcı tabanlı , Online oyunlarda , İnternet hızınında önemi vardır.

Zira Düşük İnternet hızı Lag , Akabinde FPS Düşüklüğünü getirir.

Oyunda İken , Sağ Tıklayıp Ayarlara gelin.

Dosya klasörüne benzeyen bir sekme göreceksiniz , Oradaki Yerel Depolamayı sınırsız yapıp tekrar kontrol edin.

Bunun Dışında ;

FPS Düşüklüğünün bir çok sebebi olabilir. Dark Orbit yada Diğer Tarayıcı tabanlı oyunlar da, Kurularak oynanan Yüksek Grafikli oyunlar gibi FPS Düşüklüğü Sadece Grafik işlemcisine bağlı olmaz.

Sisteminizdeki Virüsler , Tarayıcınızı yavaşlatan Eklentiler , Güvenlik Duvarı izinleri gibi bir çok şey etki edebilir.

FPS ( Frames Per Second ) Hakkında Bilgiler

Keyifli Forumlar.

2. Maxthon ne durumda bilgin var mı? Yeni sürümü geldiğinde yükledim oyun donmaya başladı.

Yandexte ne ayarlar yapılması gerekiyor? Onuda denemiştim yine oyun donuyordu.

NoMasteRs bunu beğendi.
  3. Pet sahibinden uzak olunca sıkamıyorsun. Bu teknik sorun veya normal bir durum olabilir ama uzun zamandır böyle. Roket atıp sonra lazer kullanabilirsin.

4. Yardımınız işe yaramıştır teşekkür ederim , konunun kilitlenmesi ( bence ) uygundur :)

İyi Forumlar :)

5. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Rica ederiz.

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  6. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bu hata teknik ekibin bilgisi dahilinde çalışmalar yapmaktalar.

Kısa sürede çözülmesini ümidediyoruz.

Keyifli forumlar.

7. Merhaba,

Eğer HP-B01 alırsanız üstüne HP-B02 aldığınızda bunlar birbirine eklenip %20 olabiliyor.Fakat birden fazla HP-B01 veya birden fazla HP-B02 almanız sadece güçlendiricinin süresini uzatır herhangi şekilde etkisini artırmaz.

Ayrıca uçuş düzenlerinizi kontrol ediniz.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2016
    has11 bunu beğendi.
  8. Öncelikle Selamun Aleyküm Kolay Gelsin

Hocam bu oyunda yeni sayılırım amma ve lakin bir sualim olucaktı..

Oyunu oynarken bazen mouse ile hedefleri zor tutturuyorum sizden yardım alacağım konuda budur.

Hedefin yanındayken klavyede herhangi bir tuşa basarak hedefi yakalayabiliyor muyuz ( işaretleyebiliyor muyuz ) ? ?

Sorum budur Kolay gelsin. İyi Forumlar.

9. Merhaba ,

Maalesef böyle bir kısayol tuşu yok. Zaten yeniyim demişsiniz yani zamanla oynadıkça el alışkınlığı gelişecek ve daha kolay işaretlemeye başlayacaksınız. Bir çok kişi ilk başladığında sizin gibi zorlanmıştır ama oynaya oynaya zamanla alışkanlık kazanılıyor.

İyi forumlar.

10. Keşke Olsaymış , Teşekkür Ederim Konuyu Kilitleyebilirsiniz :)

11. Merhaba ,

Dediğim gibi zamanla oynadıkça eliniz alışıp daha hızlı işaretlemeye başlarsınız.

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

İyi forumlar.

12. has11

has11 User

teşekkürler ben sadece bo2 varken % 20 darbe puanı oluyor sanıyordum ,tekrar saolun .

SOULFLY bunu beğendi.
  13. SOULFLY

SOULFLY User

Merhabalar ,

Modumuz adına rica ederim . Gereken cevap verildiğine göre konunun kitlenmesi uygundur .

İyi forumlar.

14. alın size videolusu berbat bir durum oyun bile donmaya başladı artık

15. Merhaba ,

Durumu incelenmesi için gerekli yere ileteceğiz. Video için ayrıca teşekkürler.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

16. Merhaba admin editör arkadaşlarım sıkıntım şifre değiştirirken e posta adresime herhangi bir mesaj gelmemesi. defalarca denememe rahmen mesaj gelmedi. E posta adresim çok eski olmasına rahmet güncellemeyi geçen hafta yaptım sıkıntı burdan olabilir mi?

17. Merhaba ,

Peki darkorbit'ten bilgi v.b. mailleri geliyor mu ? Farkında olmadan darkorbit'e ait mail adreslerini engellemiş olabilir misiniz ?

Hesap Bilgilerini Değiştirme

İlgili konuyu incelerseniz belki yardımı olabilir.

İyi forumlar.

18. Bültene aboneyim ve herhangi bir mesaj almıyorum.
    tek sıkıntım şifre onayı için e mail adresime mesaj gelmiyor.

19. Merhaba ,

Eğer gelmiyor diye sık sık peş peşe şifre sıfırlamaya çalıştıysanız bloke olmuş olabilir. Bir süre bekleyip daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

20. ĆαbbαŔ

ĆαbbαŔ User

oyun kasmasın diye 3 boyutlu oynamak zorunda kalıyoruz. onda da mouse tekerlegi ile yakınlastırma gibi sacma bi ozellik yuzunden ikidebir keyfimiz kacıyor buna bi cozum bulun. kaldırın su luzumsuz ozelligi. savasırken hızlı olmak için cabalarken elimizmouse tekerlegine degdigi anda gemi ekranın ortasında essek kadar oluveriyor baska bi sey goremiyoruz. hayır ne amacla konmus bu ozellik bi luzumu varmıymıs yapan keske soleseymiş sunun için yaptık bunu diye.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.