Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle merhaba bu yapmış olduğunuz montaj etkinliği ve oyundaki gereksiz kasmaları düzeltmenin bir çözümü yokmu 2lazer sıkıyoruz oyun donuyor kesilmeyeceğimiş canavarlara kesiliyoruz he düzeltemiyosanız etkinliği komple kaldırın daha iyi

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Buradan devam edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

3. slm kolay gelsın oyunda lazer atınca oyun donuyor herkeste bu sorun var en kısa surede gereklı yerlere ıletırmısınız sayın modlar

4. Yeni etkinlik nedeniyle aşırı yüklenme oluştu. Oyun yetkilileri sorunu çözmeye çalışıyor. En kısa sürede sorun ortadan kalkacaktır.

5. Merhaba ,

Eğer support'la iletişim için her seferinde yeni mesaj yollayarak farklı Ticket açıyorsanız işleyişi uzatacaktır. Fakat ilk mesaj yolladığınızdaki size gelen Ticket numasarı ile devam ederseniz daha kısa zamanda çözüme kavuşacaktır.

Bu değişim ne kadar sürüyor bilemiyorum fakat siz belgeleri gönderdikten sonra en kısa zamanda yapılıyor.

İyi forumlar.

6. Merhaba ,

Gerekli yere konu hakkında bilgi verildi. Teknik ekip en kısa zamanda düzeltecektir. Geçici olarak farklı tarayıcılarla ( Yandex , Maxthon , Opera vb. ) deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Merhaba ,

Yaşanan sıkıntılar zaten gereken yere iletildi. En kısa zamanda düzeltilmesi için çalışılmaktadır.

İyi forumlar.

8. I_love_RAP

I_love_RAP User

savaş istasyonlarına modül atamıyoruz bilginiz varmı?

9. Merhaba ,

Her hangi bir hata alıyor musunuz ? Eğer hata alıyorsanız ekran görüntüsü alıp konuya ekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. Pet Kurtarma modülleri işe yaramıyor.

korkular5234 bunu beğendi.
  11. Merhaba ,

Arkadaşlar bugün yaşanan sıkıntılar gerekli yere iletilmiştir. Teknik ekip en kısa zamanda düzeltecektir.

İyi forumlar.

12. Merhaba ,

Eğer oyuna eklenen Montaj özelliğinden kaynaklanan bir sıkıntı ise en kısa zamanda düzeltilecektir. Biraz sabırlı olmaya çalışalım.

İyi forumlar.

13. ALASKALI

ALASKALI User

Peki şimdi ne olacak, tr6 zaten arada sırada normal çalışıyordu, etkinlikle birlikte çalıştığı süreler daha da azaldı, donma/kasma tuzu biberi oldu :)

14. Merhaba ,

Yaşanan bu durumlar hakkında merkeze bilgi verilmiştir. En kısa zamanda düzeltilecektir.

İyi forumlar.

15. GrundiiG

GrundiiG User

istasyon için modül koymayın modüller kayboluyor envanterde bile yok yalan oldu geliştirmeli modüller

16. Merhaba ,

Aldığım bilgiye göre KSİ ile ilgili yaşanan sıkıntılar merkeze iletişmiş durumda.

İyi forumlar.

17. cengizcc

cengizcc User

25 Dakikadır Oyuna Girmeye çalıyorum ancak yenı gırebıldım ben bu sıkıntıyı cekmek ıstemıyorum hergun aynı şey yaşanıyo bunun bır cozumu olmayacak mı

18. Merhaba ,

Sunucularda yaşanan sıkıntılar gereken yere bildirildi. Teknik ekip en kısa zamanda düzeltecektir.

İyi forumlar.

19. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

destek paketi almak için ödeme seçenekleri içinde cep telefonu ile ödeme seçeneği çıkmıyor.diğer ürünleri almayı denediğimde bu sorun yok.sebebi nedir acaba.[​IMG]

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.