Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RexMarium

RexMarium User

Merhaba,
    Dün forumda Teknik Duyurular kısmında Hades Kapısındaki sorunun fakrında olduğunuz ve ödüllerin hesaplara otomatik olarak aktarılacağını söylemiştiniz. Ancak duyuruda 2. ve 3.bölümlerden kastınız eğer Lordakium(Normal,Boss,Uber) ve Kristallon(Normal,Boss,Uber) ise , Sibelonların bulunduğu bölümde Uber Sibelonlarında herhangi bir TP ,Şeref,Uridium veya Kredi ödülünü vermediğini belirtmek isterim. 23 tane Hades Kapısı yaptım son 2 günde ve kaybım oldukça büyük tahmin edersiniz ki. Herhangi bir mail atmama gerek var mı supporta,yoksa denildiği gibi otomatikman tespit edilip hesaplara yüklenecek mi?

2. ORION

ORION User

Merhabalar,

Geri bildiriniz için teşekkürler. 1. bölümden de uridium alamadıysanız eğer ayrıntılı inceleme için support ekibimize mail atınız lütfen

Keyifli Forumlar

3. ¯¯»•ɱħɱɱτȻντ..06•»__ nick ve şifreyi girdiğinde arkadaşım oyuna giremiyor ekranda hiç bir yazı belirmeden tekrardan oyun giriş sayfası yenileniyor

4. Merhaba Arkadaşlar, Benim hesabımda chatte hiç sohbet görünmüyor bende bişeyler yazdığımda paylaşmıyor. Bir gruba katılmama rağmen grup sohbeti görünmüyor. Yani Kısacası sohbet edemiyorum. Lütfen Yardım Edin Şimdiden Teşekkürler.

5. Merhaba,

Hesabınız ceza almışsa veya o hesabın daha önceden ceza almış serverine girmeye çalışmışsanız bu durum başınıza gelebilir.

Support ile görüşünüz gereken yönlendirmeyi yapacaklardır.

İyi Forumlar

6. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konuyla ilgili destek ekibiyle iletişime geçiniz ceza almış olabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

7. Arkadaşlar 2-6 ya, kale modüllerimi koydum yalnız kale benim modüllerimi resmen YUTTU! 700bin uri vermişim ben 16 sw yapmak için 5 tane modülümü.. Ne zaman verecekler envanterimde de gözükmüyor..supporta mesaj yolladım teknik ekip çalışıyor demişti geçen günlerde.. hala haber yok... nasıl ödeyeceksiniz bunun hesabını ! ?

8. Merhaba,

Bu konudaki sıkıntıdan gerekli merciler haberdar.Mutlaka sizi mağdur etmeyeceklerdir.
    Ayrıca sıkıntı hala devam ediyor.Eğer problemin kaynağını bulup çözebilirlerse size de ekipmanlarınız geri verilir.

Bu ve benzeri konularda forum üzerinden herhangi işlem yapamıyoruz.Ancak sizi ne yapmanız gerektiği konusunda yönlendirebiliriz.
    Şu anki tek yapmanız gereken ise sorunun çözülmesini beklemek.

Konu kilitlendi.

İyi Forumlar

-»MİЯΛCŁΞ§«-HvN bunu beğendi.
  9. Supporta sordum sabah resetinden sonra gelir dedi ve hala gelmedi.. İLgilenir misiniz?

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tp ve sp yaziyordu hatta ,farketmedim geldi saniyordum bende.

11. Ben hiç ban falan yediğimi hatırlamıyorum. Destek Ekibine nasıl ulaşacam yardımcı olur musun lütfen?

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Tarayıcınızın çerzlerini ve önbelliğini temizleyip deneyin.

Modeminizi 5-10 dakika kapalı tutarsanız,sorununuz çözülecektir.

Farklı bir tarayıcıdan da deneyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

-[SPARTA]-2 bunu beğendi.
  13. DARKLORD

DARKLORD User

global avrupa 6'da oynuyorum gece 1'den beri ekstra tp ve şeref geliyor. destekler kısmında yazmıyor ama.

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yazmaz zaten,ama bizede gelmis olmasi lazim,evvel yaratik kac veriyordu desteksiz bilen biri denerse anlayip paylassin:)

15. Merhaba ,

16 - 22 Mayıs diye nereden çıkardınız orasını anlamadım.

" 22 Mayıs %25 tecrübe ve şeref bonusu aktif olacaktır. " şeklinde bilgi var.

Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ordaki ceviride sorun olabilir modum,yabanci forumda 22 sine kadar diye yazmis admin ordan geliyor sanirim bu beklenti.ama glbl avrupada aksam baslamis zaten.

17. Merhaba ,

Şu an için çeviride mi yoksa başka yerde mi sıkıntı var bilemiyoruz. :)

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. ARKADAŞLAR
    yav pete kurtamrma modüklü alıoz etki göstemio yine 100 uri cıkıyor etkinlikten önce 130 uri cıkıyordu kutudan 10 kurtarma takıodum şimdi aynı 100 uriyye devam nsıl iş...''' . chat calısımıyor giriyiorum oyuna ne bu ne ya yapmayın kardeşim etkşnlik yapamıyorsanız oyundan sogudum ya . milyarlar yatırdık oyuna oynuyamuyıruzzz.

zaten haritalar boş oyunu pynayan yok harştafa 20 kişi lsun oyun kasıyor... !!!

cubikon yetersiz bu tür boss yaratıklar yetersiz c-6 da 4 tane cubi oluyor kesmeye gelen 20 adam var bol koyun 2-3 cubi haritası faja yapın
    ve benzeri yaratıklar yapopın yeni haritalr yapınnn yeni kapılar yeni heycanlar bu ne ya montajmış breee ula neyi montojlıyacaz zaten herkes fullll neyiiiiii oyunda yeni başlayan mı bıraktınız bi seviye bölme durumu yok ki yeni gelen adam 2-3 gğnde bırakıyor her kes full olunaca gelişemşyorrr bunları göremiyormusunuz nasıl ymönetiyorsunuz bu oyunu nasıl para kazanmayı hedefliyorsunuz ...!!!!

19. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Forumda tamamen büyük harf kullanarak konu başlığı veya mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

Oyun içi sıkıntıları gerekli mercihlere ilettik en kısa zamanda çözüme kavuşacağını tahmin ediyoruz.
    Diğer konu için istek ve öneri ve şikayet kısmına yazın.

İyi forumlar

Son düzenlenen: 17 May 2016

20. Benim sorunum değil TÜRKİYE EKİBİNİN yetersizliği..

Hastalık ürünleri Uridium ile gelir TÜRKİYEYE parayla.
    Yurtdışında etkinlikler olur Türkiyede etkinlik başladıktan 2 gün sonra yazarlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.