Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bilgiler bizlere ingilizce olarak gelmektedir bunların ilk etapta çevirisi yapılmakta ardından yetkili biri tarafından kontrolü sağlandıktan sonra yayınlanmakta şöyle ki EN forumu bu konuda avantajlı kendilerine gelen ingilizce metinleri direk olarak yayınlamaktalar yani kopyala yapıştır misali,Ki bu çeviriler kolay olmuyor oyun içi terimler içerdiği için özellikle yeni etkinliklerde oyuna yeni gelmiş bir ekipman vs. var ise bunları öğrenmek için bizler tekrar merkez ekibe geri bildirim yapıyoruz sizlere yanlış bilgi vermemek amacıyla.
    EN forumunun dışında bu denli sss'leri hızlı bir şekilde yayınlayan forum yok sanırım nedeni de yukarıda açıkladım gibidir.

Bize gelecek olursak etkinlik başladıktan 2 gün sonra bilgi veriliyor demişsiniz hangi etkinlik bu öğrenebilirmiyim?

Keyifli forumlar.

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Kaldı ki Beğenmediğiniz Türkiye Forum Ekibi Tüm Ülkeler Forumları Arasında 1. (Birinci) Seçilmiştir.

Bu başarı sadece bizim değil siz değil siz değerli Forum katılımcılarımızın da başarısıdır.

Onun içindir ki Hep birlikte Bu gururun Sevincini Yaşayalım.

Bize yardımcı olunuz mutlaka bunun bir karşılığı kendimize olmasad a Türkiye serverlarında oynayan oyuncularımıza olacaktır.

Hep bizden beklemeyiniz bizimde siz oyunculardan beklentilerimiz var.

iyi forumlar.

EFSANE bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Yazmayayım dedim durdum ama böyle saçma ve haksız bir şekilde yapılan yoruma susamıyorum.

Burada herkes bir çok sosyal v.b. faaliyetlerinden vazgeçerek forumda sizlere yardımcı olmaya çalışıyor. Biz müneccim değiliz ve bize gelen bilgiye göre hareket ediyoruz.

Şayet mesajınızda yazdığınız gibi Türkiye ekibinin yetersiz buluyorsanız buyrun diğer forum ekipleriyle işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

EFSANE ve -ThyPhon- bunu beğendi.
  4. Montaj etkinliği öncesi
    Gemim 202 uridium ve 4 Galaxy alırken PETİM 262 uridium ve 5 galaxy alıyordu.

Şuan ise gemimde aynı alıyor her şeyi pette protokol ful olmasına rağmen 202 alıyor..

Protokol işe yaramıyorsa Prokotole verdiğimiz uridiumlar iade edilsin.

Kurtarma protokolü (Seviye: 3)
    Etki: Kutu içeriğini 3% arttırır.

Kurtarma protokolü P.E.T.'nin topladığı avantaj ve kargo kutusu ödüllerini arttırır.

Şuan hiçbir işe yaramıyor artırmıyor.

5. *Mrs

*Mrs User

Abi bak 10 gündür bu işi yapıyorsunuz (güya) artık prokotolleri bilerek kapattıysanı söyleyin nedir bu ya 10 gündür yapmaya çalısıyorsunuz 10 gündür

6. GÖRSEL [PET KAPALI GEMİ ile TOPLUYORUM]

GÖRSEL [PET AÇIK ; GEMİ ile sadece geziyorum toplamıyorum]

[GÖRSEL PETİN İÇİ]

Son düzenlenen: 18 May 2016
  7. tanesi 45.000 uridium ucuz bir şey de değil.

8. *Mrs

*Mrs User

Kardeşim aynen öyle pahalıda bişey supporta yazıyosu ilgileniyoruz diyolar ilgilenmiyolaronlarda bizi kekliyolar

9. Bendemi Sıkıntı var die düşündüm baktim foruma . Herkesde varmıs Sorunu çözmiceklerse [ Uri ] ' leri versinler .. !!

10. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Konudan haberdarız gereken yerler bilgilendirildi.

İyi forumlar

11. RexMarium

RexMarium User

Merhaba,
    Geçen hafta Hades Kapısında yaratıkların ödül vermediğini ve bu durumun farkında olup ödüllerin otomatik olarak hesaplara yükleneceğini söylemiştiniz. Bu durumdaki gelişme nedir? Ne zaman yüklenecek veya tespit için bizim mail atmamıza gerek var mı ?
    Teşekkürler

12. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bununla ilgili herhangi bir gelişme şu an için yok.

İlerleyen zamanlar içinde ne zaman olur bilemiyorum.

iyi forumlar.

13. Merhaba iyi akşamlar biz arkadaşlarla yaklaşık 50. kez hades döndük bu hadesteki uber ve bosslar tp,şp,uri vs vs vermiyor çok kötü zarara giriyoruz lütfen bu sorunu çözün bu nereye böyle gidicek her seferinde bi etkinlik arkası bir sorun gelmek zorundamı ?

14. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bu konu hakkında bilgimiz var,

Gereken bilgiyi gereken yerlere ilettik.

Herhangi bir gelişme olursa duyurusu yapılır.

iyi forumlar.

15. Pet Kurtarma Protokolü işe yaramıyor o kadar Pet Kurtarma Protokolü aldık ne zaman düzelecek admınlerım

16. Merhaba ,

Bu durumu teknik ekibe iletmiştik zaten. En kısa zamanda çözüme kavuşturacaklardır.

İyi forumlar.

17. özel kutular cıktı topluyorum az topluyor öyle oldugu için katlayıcıda almak istemıyorum lütfen cabuk düzeltırsın katlayıcıyıda alak .. güzel toplıyak :)))

18. *Mrs

*Mrs User

adminim farkındaysan 10 güdür bu olayla ugraşıyolar eğer yapamıyosalar kalıcı bir sorunsa uridyumlarımızı hesablarımaza aktarıp prookolollerini alsınlar katlayıcı çektim bişeye yaramayor bizi magdur ediyorlar

19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kurtarma protokolleri coktan harcadiginiz urilerin hakkini vermistir.belli duzenleme gelmiste olabilir .nasil uri fiyatlarina bir duzenleme geldi ise buda olagan:)

20. *Mrs

*Mrs User

ne demek istiyosun sen ? onları almak için 45 tllik uridyum çektim ve 1 hafta ya kullandım ya kullanmadım bilip bilmeden böyle şeyler şöylemen yanlış

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.