Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

o zaman kapıda başımıza bu tip durumlar gelirse haksız olan biz oluyoruz kapı patlarsa :/ bu biraz kötü olur

2. Merhaba ,

Kullanıcı taraflı bir neden olursa yapacak bir şey yok maalesef. Ancak sistemden dolayı yaşanırsa telafi durumu olabiliyor.

İyi forumlar.

ÖMER.E bunu beğendi.
  3. ÖMER.E

ÖMER.E User

:D kullanıcı hatası oluyor buda bi nevi değil mi

4. Merhaba ,

Mesela kullanılan bilgisiyarla ( tarayıcı , eklenti , flash player , dns v.b. ) ilgili bir şeyden dolayı olursa kullanıcı kaynaklıdır. :)

İyi forumlar.

ÖMER.E bunu beğendi.
  5. Sn. kıyamet adminim dün geceden beri supportan gelecek cevabı bekliyorum.Bu sabah da hesabım niçin kapatıldı diye mail attım.Gelecek cevabı bekleyin dediler,istedikleri soruyu sorsun cevaplarım.Hesabım kapatıldı şuan öyle puşhing banına felan da benzemiyor ki zaten öyle bir şey yapmadım.
    Ama çok merak içindeyim yani sonuçta arkamdan rütbeyi almaya gelecek oyuncular var onu geçtim üyeliğime kavuşamamakta var zaten neden konu hesabımın kapatılmasına geldi anlayamadım...

6. Merhaba ,

Normalde siz mail adresinize giriş yapamıyordunuz hesapta sorun yoktu yanılmıyorsam. Mail adresini geri almak için dediğim gibi mail hizmeti aldığınız yerin support'u ile halletmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

7. Aynen öyle adminim mailde sorun vardı üyelikte yoktu.Dün gece 23:00 dan sonrada üyelik oyundan attı error99 hatasını verdi.Şimdide bunun cevabını bekliyorum bakalım support nedicek tam 1 gün oldu

8. Merhaba ,

Umarım en kısa zamanda mail adresinizdeki ve hesabınızdaki sorun düzelir.

İyi forumlar.

9. Teşekkür ederim adminim,konu kilitlenmezse sevinirim.
    Hayırlı geceler.

10. racon kardes gecmıs olsun oncelıkle. bence gıdıp on odemelı bır hat al, sonra musterı hızmetlerını arayıp en son 12 tl ıdı ucretlendırme eskı numaranı verıp degıstır. mıkrosofttan mesaj ıcın kod ıste. maılını aldıktan sonra supporta maılıne ulastıgını yaz. buyuk ıhtımal suan hesabın calındıgı dusuncesıyle admınler tarafından engellendı, tabı bu engelleme hesabın gercek sahıbı ıcın bır koruma yontemıdır.

ŔΛĆØИ™C★ ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. ÖMER.E

ÖMER.E User

Yine kötü ya :D

12. [rüya]

[rüya] User

3 saniye sizi kullandığınız andan itibaren korur ondan önce mesela karşı taraf ateş etti 5li roketleri yolladı siz 3 saniye açsanız bile o esnada gelen roketler es geçmez..bunun için 3 saniye darbe çok az kalmadan kullanılmalı..bilmem başınıza geldimi ben çok yaşadım savaşırken siz dondurucu roketi attınız karşı taraf ema attı o dondurucu roket karşı tarafın üstünde kala kalıyor ve işaretlenmeside kolaylaşıyor..bunlar bir hatamıdır yoksa normalmidir teknik kısmını bilemem fakat sıkça rastlanan durumlar..

ÖMER.E bunu beğendi.
  13. ÖMER.E

ÖMER.E User

aynen çok iyi yerden yakalamışsın aklıma gelmemişti bu :D buz roketi havadayken karşı taraf ema bile atsa insta bile açsa yinede o buz durduruyor onu roketlerden dolayı patlıyor olabiliriz

14. [rüya]

[rüya] User

aynen öyle kardeşim roketler patlatıyor inanın bana geçen gün 3 saniye attım açıldı portalı geçtim arka haritada darbeme baktım 60bindi ama yinede patladım belkide flash hatasıydı belkide ekran kartının ufak bir gecikmesiydi bilemiyorum ama oyunda hatalar maalesef oldukça fazla helede bu birleştirme davası yedi bizi yedi..

15. Kardeşim eyw ta şöyle bir durum var benim bahsettiğim eski numaram 1 yıldan fazla kapalı kaldığı için başka bir kişiye satılmış ve o kişide şuan hattını kapattırmış.Müşteri hizmetlerini aradığımda bu numarayı size satamayız dendi çünkü numarayı şuan başkası kullanıyormuş gibi görünüyor..

Supporttan 1.5 gündür mesaj bekliyorum ne hesabımın neden kapatıldığı söylendi nede yardımcı olucakları..
    Üstüne basa basa dedim oyunuma giriş yapabiliyorum hatta her hafta ödeme yapıyorum hattım faturalı kanıtıyla gösteririm sadece e posta sıkıntı diye ama bilmiyorum ne olacak altımdaki tümgenerallede pek fark yoktu vakitte kaybediyorum 1 hafta oldu ya

16. -gemi2012-

-gemi2012- User

ya birader mail i hesabı kurtardın da rütbeyi düşünüyorsun enteresan :(

17. Sen olsan ne yapardın kardeşim?Support yardımcı olmadığı gibi hesabımıda kapattı..

41 saatdir mesaj attığı yok.Acaba bundan çok daha önemli kimin sorunlarıyla ilgileniyorlar oda merak konusu..

Son düzenlenen: 23 May 2016
  18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sıralama gemilerinde rutbe onemli zaten amaclari o.
    telefon disinda mail kurtarma secenegi yapmamismiydiniz,olmus bitmis icin konusmak anlamsiz ama siralamada olan bir gemi icin telefon onayli bir mail olmasina ozen gostermek icap eder.calinmalara karsida ozellikle hele bu zamanda......sizinki sanssizlik kurunun yaninda yas ta yaniyor ama cok fazla boyle olaylar yasandi calindi satildi geri alindi vs. gemiyi korumaya aldiklari kesin.olay kesinlesene kadarda acmazlar.ispatli bir yollar aramalisiniz.

19. Kardeşim bende supporta defalarca mail attım hep bir sonraki mailinizden gelecek cevabı bekleyin diye diye saatlerce hatta günlerce sonra cevap yazıyorlar ve yazdıkları cevap anlamsız bir cevap ben supporta tam 4 kere dedim ki kardeşim polis bana polis raporunu vermedi çünkü ortada çalıntı diye birşey yok onun dışında size istediğiniz kanıtı delili sunarım diye bana gelen cevap şu;
    Hesabınıza giriş yapabiliyormusunuz?Evet dedim aradan 1 saat geçti hesabım kapatıldı sonra tekrar mail yolladım şuan halen cevap bekliyorum

20. morgus1905

morgus1905 User

oyuna girdiğimde devamlı şu hatayı veriyor

{chat.dochat.chat.authenticationFailed}
    Sunucuya bağlantı koptu.
    Sunucuya bağlantı koptu.
    Sunucuya bağlantı koptu.

supporta yazdım modemi kapat 10 dakika sonra aç dediler yaptım olmadı.
    çerezleri temizledim olmadı.
    modeme reset attım oda olmadı.
    bunu bi çözümü var mı ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.