Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ek özellik olursa dimişher ile pusatın tasarımını almaı düşünüyorum :D Tasarım üstüne tasarım çıkmış bu ne ya :D :D

2. ÖMER.E

ÖMER.E User

Buz tasarımlarımı hangarda bulamıyorum! kazanmak için o kadar uğraştım sırf bu buz şekli için buz droid bile çektim pete kadar şimdi nerde benim tasarımım

3. açık arttırmadan 1 tane goli al hangara gir sağ tarafında bir menü olacak oraya bastığın zaman çıkar

4. ÖMER.E

ÖMER.E User

Öyle karıştırmaya gerek yok , hangarda Aegis Elite Tasarım olarak gelmiş orda farkettim sorun yok yani tasarımlar gemi olmş frostta elitin tasarımı olmuş :D

Konu kilitlenebilir

5. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

6. evet tasarımlar ayrı bir gemi olarak görünüyorlar doğru da bu razer falan almıştık ya onlar benim dediğim yere gitti işte bende buz tasarımı da o şekilde olmuştur diye düşündüm, bende buz yok :))

7. Merhaba,
    Gemim ''Şeref tasarımlı goliath'' idi. Diminisher'e ''aktarma sistemi'' ile aktarma yaptım. Lakin iki geminin içi de boşaldı. Evantere baktım lf4ler havoclar duruyor ama ulaşamıyorum. Sayın modlarım bir yardımcı olur musunuz ?

8. AstronBnX

AstronBnX User

bugün irisleri tamir ettim kapı yapınca yükseltirim diye; irisler seviye atlamıyor iris puanları sıfır görünüyor bir sürü kapı yaptım ama değişmedi. bu sorunu en kısa zamanda giderilmesi beklentisindeyim irislerim 5 seviyedeyken savaşmak kötü olacak...

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu konu ile sorun devam etmektedir.

Teknik ekibimiz en kısa zamanda sorunu çözecektir.

Az sabretmemiz gerekecek.

Keyifli Forumlar.

10. ÖMER.E

ÖMER.E User

Chat hatasını düzeltemem ama chat hatası yüzünden olan bağlantı kopmasını şöyle halledebilirsin

Ayarlar>Arayüz>Chati Göster seçeneği var onu kaldır

chat olmuycak ama en azından oyunu normal oynarsın support işi düzeltene kadar

11. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bu sorun genellikle oyundan düştükten sonra tekrar bağlanmaya çalışırken oluşmaktadır,sorunu video kanıtı ile gerekli yerlere ilettik geri dönüş bekliyoruz.

Keyifli forumlar.

12. Yine mi aksilik oldu o_Oo_O

13. SAROZ

SAROZ User

aynı sorun bendede var supporta yaz dedıler

14. Mr.User

Mr.User User

bu mor tasarımlar gemıye ekstra bir özellik katıyormu?

15. #tOrk#

#tOrk# User

oyuna girdiğimde standart uçuş düzeni ile açılıyor, kapılardan atladığımda standart düzene dönüyor.. (her kapıda olmuyor, bazan ilginç şekilde seçtiğim uçuş düzeni korunuyor)

bu sorun bildirileli epeeeeeey zaman oldu ama pek dikkate değer bir sorun değil sanırım.

belki de uçuş düzenleri komple kaldırılıverir..*

* bknz. "GİŞ e göre firmanın oyunda istediği gibi değişiklik yapma hakkı saklıdır."

RAMMFİRE bunu beğendi.
  16. Onur1306

Onur1306 User

Gerçekten şu sıralar oyunun en büyük problemi. Bir an önce düzeltilirse güzel olur.
    İyi oyunlar. :)

17. Aliens

Aliens User

Hayır. Sadece ordaki gemilerin üzerine takabileceğin görüntü tasarımları.
    Artık o tasarım dediğiniz diminisher gemi olduğu için tasarım çıkması normal.

Mr.User bunu beğendi.
  18. kolyoz33

kolyoz33 User

Hangar değişmiş nasıl kullanılıyo?
    Gemiye bişey takıp çıkartamıcammı?

19. ÖMER.E

ÖMER.E User

Bu iki hatanın unutulduğu bariz ortada bi hatırlatma yapabilir misiniz ? :D

20. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Oyun içerisindeki sorunlardan haberdarız teknik ekibe iletildi ve çalışmalar devam ediyor.

İyi forumlar

Son düzenlenen: 28 May 2016
    ÖMER.E ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.