Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. An itibariyle hesabımda bulunuyorum, herkese teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştıkları için.
    Hesabı alamazsın diyenler çatlasın :)

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Sorununuzu çözebildiğinize memnun olduk.Bilgilerinizi kaydediniz lütfen.Çözüme kavuştuğu için konunuzu kapatıyorum.

Keyifli oyunlar, iyi forumlar dilerim.

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Supporta yazmalısınız mailinizde bir engel var ise düzeltilir.Bu sırada sizde lütfen E mail gelmeme sorunları için buradaki ve buradaki konuları mutlaka inceleyiniz.Spam kutusunu kontrol ediniz.

Keyifli forumlar.

4. Pilot profilini belli bi süre içinde değiştirdigimizde beri hep aynı gorsel sıkıntı düzelmeyecekmi bu sorun, birdaha gerekli mercilere iletmenizi rica ediyorum

5. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Bu sorununuzu Support'a iletiniz lütfen. Eğer düzelmez ise raporlarıma ekleyeceğim lütfen beni bilgilendirin.

İyi Forumlar...

6. [​IMG] Tam 20 tane kalkan 8 seviyeye kadar gelistirdim %100 ile basiyorum sonra bir baktim hicbiri 8 gozukmuyor hepsi 6 da kalmis aralarda giden uridumlari saymiyorum support bildirdim ilk mesajimda birseyler yapmadilar insallah bir sonraki mesajda yaparlar[​IMG]

7. Alfisti35

Alfisti35 User

Pet kamikaze moduna geçtiği zaman

- Geç patlıyor
    - Npc yakınında değil uzağında patlıyor
    - Bazen hiç patlamıyor

Kısacası güzel bir tabirle kafasına göre takılıyor. Daha önce böyle yapmazdı sorun nedir :)

8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kamikazenin çalışması için sizin darbe almanız gerek,petin canının az olması gerek,kamikazeyi harekete geçirdiğinizde sizin darbeyi aldığınız yaratığa patlar alanınızı iyi belirleyiniz.

Petinizin dp puanını düşürünüz,tamir etmeyiniz ve kalkan takılı ise çıkarabilirsiniz.

Ayrıca yengeç uçuş düzeninde darbeniz hasar almadığı için kamikaze modülü çalışmaz.

Keyifli forumlar.

9. Senin pet içmiş dayı :D az yakıt ver :p:p

10. Oyun zevkimin,zevkimizin içine ayak bastığınız için önecelikle fakir sunucularınıza sonra teknik ekibinize sonra müdürlerinze ve kontrol ekibine en içten dileklerimi iletirim sizin düzelletmediğiniz lag sorununu adamlar **** çözüyor . unuttmayın bana şimdik burda modum demeyin yoğunluktan donma var işte yok teknik ekibimiz ilgelleniyor bizi burda bahane üretmeyin lütfen. Ben gelicem hafta sonumu güzel ve sakin bir şekilde oyun oynayarak geçirmek isteyeçiğim ama sizin 5 tlik oyun sunucularınız buna izin vermiyor anlamadığım nokta nasıl bir oyun ? donar ve lag girer ki ayrıca bu oyun eskisi kadar popüler olan bir oyun değil her sunucuda 1-2bin kişi yok en fazla 500 kişi var ve siz şu lag ve donma sorununu çözemiyorsunuz bir !!! şey yaptıkları yok size yukardan bilgi geliyor ilgileniyoruz diye sizde bize söylüyorsunuz o kadar düşünen yok oyuncuları sadece PARA PARA PARA bu kaddar. ban atamazsınız bot lara bug ları kapatamazsınız elinizden ne gelir ""aaa durun beyler yeni tasarım çıkaraçağız tamam mı bak bak en bomba yeri geliyor hazırmısınız %50 hasar verecek tamam mı x x x x madesinden oluşaçak millet emeğiyle kasacak parayla alacak sonra bug çıkaçak tama mı bizde aaa bug var diyeçeğiz " bu size kaç kere diyoruz admin gemileri çıksın tur attsın ne kadar zor atması verin bana hesap ben gezeyim ya ben emeğimle şurda 3-5 bir şey kasıcam adam bırakıcak botta gidecek ee noldu benim emeğim yalan oldu neymiş işte uğraşıyoz ediyoruz ne uğraşıyorsunuz ne de başka bir şey artık BİGPOİNT bot dan para kaznıyor diye milletin aklına yeni yeni şeyler geliyor aylardır ban yok bug kapatma yok yalandan bir şey yapıyorsunuz ya diyecek çok şey var ama hiç birine x1 kadar önem vermeyip takamaycaksınız sadece bana burda supporta yazın tarzı bir şey diyeçeksiniz şunuda söylim bir oyunun supportu 1 gün sonra cevap veremez şaçmalıktır günde size darkorbit hakında milyonlarca posta gelmiyor gidip support ekibine 3 tane adam koyup bunları BİGPOİNTin darkorbit bölümüne atarsanız olan bu yani. sizden daha az kullanıcıs olan oyunlar bille oyuncularına sizlerden daha çok değer verip daha çok düşünüyor hile çıktımı kapatmak için uğraşıyorlar bug oldumu anında müdahale donma yada başka bir durumda telefi ödülleri sizler anca bizden PARA PARA PARA bug var bot var diyoruz ama be koy x4 üne PARA ver gemi verelim olay bu diyecek çok şey var çok bu insanları senellerdir salak yerine koyrusunuz ve öyle yapmayada devam ediyorsunuz yazıklar olsun verdiğimiz emeğe diyecek çok şey var hemde çok ama gene takılmayaçağımız için susmak en iyis.
    Sizide şuçlamıyorum sonuçta yukardan gelen bilgileri söylüyorsunuz ama siz bile sorunla uğraşmadıklarının farkındasınız . biliyorum konuyu bi ordan alıp hemen başka cümleye geçmişim çünkü çok sinirliyim hemde aşırı derecede

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2017
  11. kardes benimde gelmiyor degil zaten indirim katlaiyici vip satiklari icin bann atmadiklarini tahmin ediyorum ama son zamanlarda ortada dolsan yaratik kesdirme botunun darkobrit ayit oldugu soyluyor dogru da ola bilir olmaya bilirde x7 dolu bot x4 oylesine onu gecdim gizli haritalar dedigin gibi eskiden boyle degil burasi ben oynamiyorum chat muhabet yada ts de kalan kisiler sohbet ediyorum aksiyon yok oyunda
    dedim ben ekip yada merkeze guven diye birsey kalmadi sabir diyorlardi onuda diyemiyorlar 4 yil girdi bann atamadilar attiklari kisilere geri acdilar :D

12. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Oyundaki lag sorununu ve bot kullanıcılarının cezalandırılması için sık sık raporlama yapıyoruz.

Yaşadığınız sorunları oyuncu olarak biz de yaşıyoruz.

Konu başlığınızı düzelttim.

Forum kuralları gereği tamamen büyük harf kullanmamaya ve Bigpoint dışındaki başka oyunların reklamını yapmamaya dikkat ediniz.

İyi forumlar...

13. Raporlamaları heralde tınlamıyorlar baksanıze botlar hileler 2 yıldır güncelleme yapacağız hilelelr bitecek dye kandırıp duruyorlar.

14. oyun donuyor ıce cıktı hareket edemıyommm nasıl dakrobıt bu yavvv
    server tr5

15. boşa yazmayın boyun dan bi halt olmaz bosuna sitem ediyorsunuz

16. WolfWar

WolfWar User

Bak kardeşim bu sefer suçu bigpointte aramamak lazım adamlar kaç hafta öncesinden dediler 4-5 aralıkta bakım var donma sorunu yaşanabilir diye.

17. Luis-775

Luis-775 User

İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR EMAİLİME İLETİ GELMİYOR BÜTÜN KLASÖRLERİNE BAKIYORUM 3 GÜNDÜR İLETİ GELMİYOR NE ŞİFRE DEĞİŞTİRE BİLİYORUM NEDE MAİL TRANSFER EDEBİLİYORUM BANA YARDIMCI OLURMSUUNUZ FORUM ARKADAŞLARI KULLANDIĞIM MAİL HOTMAİLDİR

18. Luis-775

Luis-775 User

suporttan yazdım suportun dediği budur Merhaba,

Mail adresiniz kara listede değildir.Buradaki konudan email alamama sorunlarına buradan email izinlerine bakabilirsiniz.

Darkorbitten gelen şifre için mail@email.bigpoint.com adresini güvenli olarak seçiniz.

Spam kutusunu kontrol ediniz.Lütfen linkteki konuları okuyup uygulayınız.Sorun devam ederse bu mesajımı yanıtlayıp yeniden yazınız.

Saygılarımla,

Onder

19. SADECE 4-5 ARALIKTA OLSA !!!. BU SORUN

20. Mcqeen

Mcqeen User

Geçen telefondan 1 haftalık katlayıcı almıştım. Şimdi kredi kartıyla vip alacağım alamıyorum?

+ 3 Gün kalan katlayıcıda sildim. Kişisel ödeme bilgilerini sil dedim hata bende olabilir diye yine olmadı. Katlayıcıda gitti. :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.