Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Üyemizin dediği gibi Pusat tasarımı olmadan Expo tasarımını kullanamazsınız.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Razer-Goliath tasarımım gözükmüyor son gelen güncelleme ile biraz geç oldu galba ama oyunda aktif değildim

3. Aliens

Aliens User

Son gelen hangar güncellemesi ile bazı ana gemiler kayboldu. Goliaht'ta bu kaybolan gemilerden birisi. Ve Razer tasarımı sadece ana Goliaht'a takıldığı, ama Goliaht'ın silindiği için görülemiyor. Tekrar ya Goliaht almanız gerekir ya da Güncelleme sorunları tam anlamıyla giderilip, silinen gemiler hesaplara geri yüklendiğinde görülebilir.

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Razer tasarımı goliath gemisinin üstüne tıkladığınız da sağ üst köşede tasarım listesi çıkar oradan değiştirebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

5. [​IMG]
    Daha öncede aynı konuyu açmıştım ve aynı adamdı şimdi tekrar gördüm 4 gün boyunca adam böyle gezmiş ve hala 6 apis bu nasıl iş hiçbir çözüm yapamıyor musunuz illa illegal yollardan veya kutulardan 6-7 tane apis mi edinelim

6. Merhaba,

Daha birçok üye aynı sorundan bize başvurdu.Oyun sorunu olduğunu ve çözülmesi için uğraşıldığını söyleyebilirim.Fakat ne zaman düzelir bu konularda net bir bilgiye sahip değiliz.

Bu konuda yapabileceklerimiz bu kadar, bundan sonrası teknik ekibin sorunu çözme hızına ve yoğunluğuna bağlı olarak değişir.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

Konu kilitlenebilir Teşekkürler

8. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

9. LasTAnqeL

LasTAnqeL User

Ben Demir Goliath (Iron Goliath) tasarımı satın almıştım soy adım olduğu için fakat şuan oyun hangarı değişmiş ve hem beklemede olan Citadel im ve Demir Goliath yok kaybolmuş yardımcı olur musunuz acaba ??

10. Goliatha gir ve tassarm bölümüne tıkla orda olması lazım bendeki duruyor sadece bazı gemiler yok oyunda diğer bütü tasarımlar duruyor. bulamaz isen tekrar yaz tarif edeyim

11. LasTAnqeL

LasTAnqeL User

goliath ın kendisi yok ama tasarımalrı var :) Iron Goliath yok ve diğer eski goliath tasarımlarıda yok nereye kayboldu bunlar :(

12. yönet yazan yere gir ve orada bulunan goliath tasarmlar bölümüne tıkla orda olması lazım bendeki duruyor.Ana sayfada tasarım bölümünde görünmüyor sadece

13. Merhaba dun alpha kapisini yaptim ancak 100.000 seref vermedi kapi bitinca 100.000 seref kazandin dedi ancak hesabimda su an yok yardimm ben bu kapiyi seref icin yapmistim

14. NoMasteRs

NoMasteRs User

x oluşumu diroit düzeniyle bitirdiyseniz o yüzden vermemiş olabilir.

15. X oluşumu diroit düzenini mi kullandınız ? çünkü onun dezavantajı -%100 şeref.

16. 600 Credits kazandın.
    1 Goliath Veteran aldın.
    10.000 Uridium kazandın.

bu neden böyle oldu insan venom solace beklerken bu nedir.10k uri nasıl oldu düzeltilirse sevinirim saygılarımla iyi forumlar.

17. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bu hata değildir,aynı öğe denk geldiği durumlarda ödül olarak 10.000 uridium verilmektedir.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

18. darkorbit sayfasi acilmiyo darkorbit yaziyorum beyaz ekran cikiyo telefon bilgisayar farkli cihazlarda denedim tarayici deistirdim onbellek cerezler vs sildim pc resetledim filan gecmedi sikinti yardimci olabilcek varmi[​IMG]

19. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

DNS Ayarlarınızı kontrol ediniz.

İyi forumlar

20. kontrol derken nesini kontrol edicem modum biraz dhaa acik solermisiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.