Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anakin5555

anakin5555 User

yoldaş bunu rapor ettim. gönlün rajhat olsun. böyle uyuzlar anca rapordan anlarlar. boşver takma kafaya :)

2. senin ne yardımını gördüm de bu cümleyi kullanıyorsun adamı çileden çıkarma dalga geçermiş gibi ispanya forumuyla anlaşıyorum diyorsan kendine bak ilk önce

sadece gülerim:D:D:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Haziran 2016
  3. anakin5555

anakin5555 User

kardes ne halin varsa gör terbiyesiz edebi hayayı öğren de gel bu foruma adminler size sözüm var cezasını verin ama sana başka sözüm yok

4. neyse çok güldüm allahta seni güldürsün şu iş hallolsun bir daha foruma uğramam

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kısa süre içinde çözülecektir.Lütfen beklemede kalınız.

İyi forumlar

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet genel bir sorun bulunmakta.Buradan detaylara ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bende de gelmiyor fakat gruptan çıkıp tekrar alındığım zaman düzeliyor.Bu genel bir sorun.En kısa sürede çözülecektir.

İyi forumlar

8. anakin5555

anakin5555 User

uğrama bidaha dediklerimden de gülüp anlamadın ya bir yaratıksın sen biraz terbiye öğren de öyle konu ac

Son düzenlenen: 26 Haziran 2016
  9. cicix36

cicix36 User

Merhaba
    Internette birçok çeviri Programı var.Ayrica burada terbiyesizlik yapacağına gidip ingilizce öğrenebilirsiniz. Forumda yardım istiyorsunuz edebinizle bekleyin.Burada kimseye artistik yapma hakkınız yok. Lütfen kimseyi kiskirtmayin.Adminler umarım hakkınızda gerekenleri yapar

NasihaT ve anakin5555 bunu beğendi.
  10. korsanjack

korsanjack User

oyunda yeni bi bug oluşmuş normalde 10 sn olan miss zamanı nı sürekli hale getirir olmuşlar buna bi çözüm bulursanız iyi olur kolay gelsin

11. nasıl yani

12. korsanjack

korsanjack User

hani yeniden doğarsın ya bi 10 sn miss olur bunu sürekli hale getirmişler

13. korsanjack

korsanjack User

oyun hatası da bulmuşlar bi şekilde yolunu

14. korsanjack

korsanjack User

tr4 den fear nick li arkadaş yapıyo bunu

15. -solo2008-

-solo2008- User

bende yapan bir kişinin videosu var tr1de pusatlım nickli oyuncunun :D

16. korsanjack

korsanjack User

supporta bildirmek lazım az kalsın başlık gidiyodu

17. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Supporta videolu bir kanıt gönderiniz.

İyi forumlar

18. ucsumut

ucsumut User

Dün Arkadaşla Dolaşırken Bizim şirketten birini yatıralım dedi bende şeref ve credi düşer diye yanlışlıkla dalgınlığıma geldi ve "s**tir et" dedim bunun cezası 24 saat diye biliyorum ama hala kalkmadı acaba cezam dahamı uzun daha uzunsada ilk banım bu ve dalgınlıktan oldu kaldırma gibi bi olanak varmı supporta başvurdum ama cevap alamadım henüz.

19. anakin5555

anakin5555 User

Sağol kardesim hak verdiggin icin sagol hem terbiyesizligi yapiyor hrm de guluyor rapor ettim zten adminim lütfen cezası icin konuyu kitleyebilir misiniz. ORION -Keskin- size diyorum

20. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Support size cevap verecektir.Bizlerin forum üzerinden yapabileceğimiz birşey bulunmamakta.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.