Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alextrazsa

Alextrazsa User

Merhaba, uzun zaman sonra oyuna girdim. Her şey iyi güzel hoş gidiyordu. Sonra oyuna güncelleme geldi sanırım ve oyundan çıktım. [​IMG][/url][/IMG][​IMG][​IMG][/url][/IMG] Chat sürekli böyle kalıyor. Ne yapmalıyım ? Ban yedim desem bu gün sadece klan ara kısmından bi adamla konuştum başkada bir şey olmadı. Neden böyle acaba ?

2. global odası yokmu iyice baktınmı ? genelde acemi odasında kimse olmaz

3. Alextrazsa

Alextrazsa User

Bütün odalar aynı şekilde yazdığım şey gönderilmiyor ve kimsenin yazdığı gözükmüyor. Ban yedim desem uzun zaman sonra ilk kez girdim chatle pek işim olmaz klan ara kısmından bi adamla konuştum o da gayet seviyeli bi konuşmaydı küfür falan olmadı yanlışlıkla falan mı ban yedim acaba

4. haci.

haci. User

7 günlük ban yedim hatalı ban lütfen açarmısınız

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Modeminizi kapatıp açtığınızda düzeliyor,bu arada geçmişide temizlemelisiniz.

Chat banlarıyla ilgili Supportla görüşmeniz lazım.

Keyifli Forumlar.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Supportu iyi bildiğiniz için yazmalısınız bence,arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır.

Şu anda bir sorun görünmüyor,geçici bir hata olmuş olabilir.

Keyifli Forumlar.

SİSTEM bunu beğendi.
  7. merhaba 1. resimde gödüğünüz droit görsel tasarımları önceden hareket ederken parlıyordu sonradan parlama kalktı. [​IMG][/url][/IMG] [​IMG]

2. resimde droit görsel tasarım yakınlaşınca parlıyor ayrıca mortor parlamalarıdaaynı şekilde yakınlaşınca parlıyor grafikleri full yaptığımda böyle oluyor yardımcı olursanız sevinirim.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

8. kaufmanvt

kaufmanvt User

Öncelikle konuyu nereye açacagımı bilmedigimden buraya açıyorum

Ben bugun payment satın aldım ama bana tasarım gelmedi Yardımcı olursanız sevinirim

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sporta yazin odeme sorunu kismi sanirim yardimci olurlar.ne aldiniz ki

10. kaufmanvt

kaufmanvt User

Turkey G-Champion adlı tasarımı satın aldım ama gelmedi yaklaşık 20 dk dır bekliyorum

11. Chat'da hiç bişey göremiyorum ve yazamıyorum tarayıcı değiştirdim aynı adobeyi güncelledim gene aynı tek sorun ben de mi var?

12. Darion26

Darion26 User

Sanırım genel olarak bir sorun var chat görünmüyor bende de.

13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Modeminizi kapatıp açarak tekrardan oyuna giriş yapınız.

Keyifli forumlar

14. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bahsettiğiniz tasarımı G-Champion gemisi üzerinden kullanabilirsiniz.Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. adminim herşeyi yaptım ama gene aynı arkadaşta'da varmış genel mi acaba

16. bende de aynı sorun var chat failed felan yazıyor sunucuya baglanılamadı tarzında

17. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Genel olduğunu sanmıyorum ben chate girebiliyorum.Support ile iletişim haline geçebilirsiniz.Yardımcı olurlar.

İyi forumlar

18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer 1. resimde görsel ayarlarla oynayıp bazı yerleri düşürdüyseniz ondan dolayı gözükmüyor olabilir. Dediğiniz gibi 2. resimde full yaptığınızda parlıyorsa aklıma başka bir şey gelmiyor.

19. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğer bu durumu yaşayan başka arkadaşlarımızda varsa teknik ekibe iletebiliriz.

İyi forumlar

20. düşman oyuncu kesme görevleri yazmıyor..sabah beri adam kesiyorum ama göreve işlemiyor..görevin adı : duvarların içindeler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.