Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cicix36

cicix36 User

1.Öyle armut pis ağzıma düş olmaz her şeyi hazır beklemeyelim.Bu insanı daha da tembellestirir.Copy+paste yapıp yazıyı çevirmek çok da zor olmamasa gerek.

2.Size yardım etmeye çalışan diğer oyuncular a tavrını.

Iyi gunler.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Support ile iletişim haline geçebilirsiniz.Bizim forum üzerinden yapabileceğimiz birşey bulunmamakta.

Keyifli forumlar

3. teşekkürler.

4. chata bişe yazamıyorum yazılar gözükmüyor globalda felan hiç birşey gözükmüyor

5. klonaskeri

klonaskeri User

Bir klana istek atacağım zaman böyle bir hata çıkıyor pc yi kapadım açtım ama düzelmedi. Genel bir hata mı yoksa sadece bana özel bir şey mi ?

6. suporta yazarsan daha iyi olur çerezleri felan bi sil.

7. malıbu44

malıbu44 User

slm uba ya giriyorum bu aralar ama hep albay geliyor gelmesi sıkıntı değil patlıyorum da nikleri hep yabancı oyunda hiç görmediğim nikler ve pilot profili sayfasından niklerini aratıyorum öyle bir oyuncu yok diyor rus nik almanca nikler albaylar bu nasıl oluyor anlamadım ubada bi sıkıntı var
    şimdide full++ ful acemi uzay pilotu geldi ne oluyor anlamıyorum

admin uba hakkında bilgi alabilirmiyim
    4 tane değişik rakip geldi 2 si albay bir ibinbaşı 1 tane acemi uzay pilotu bunların 1 tanesini niklerini kopyalam usulu baktım rusya 5 oyuncusu ben tr de oynuyorum bunun anlamı nedir 90m kayıtlı oyuncu var 50(ELLİ) kişiye ödül verilecek bunasıl bir etkinlik anlamadım :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Temmuz 2016
  8. Çerezleri komple silip, modem resleyip tekrar dene başka tarayıcıda deneyebilirsin.Çözülmez ise supporta bildir.

9. Chat sorunlarında önce çerezleri temizleyip, sonra modemi 5dk kapatıp, telrar açmayı dene.Büyük ihtimal sorunun çözülmüş olacaktır.

10. "Öyle horozlar vardır ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar. "

O yüzden tevazuyu elden bırakmamak gerekir.

"Tevazu resimdeki gölgeler gibidir; daha güzel ve daha derin gösterir"

11. 1. cümleni iyi yorumlayamamışsın burada hazır olan bir şey yok bu sadece bir öneriydi hazır bir şey beklediğim yok senin dediğin cümlenin anlamı zaten belli değil ne anlatmak istiyorsun anlamış değilim copy+paste yapınca hazır olmuyor mu önce bunu anlamalısın çeviri yaptım ama sonuç alamadım karşı taraf beni anlamadı
    2. cümlen de ise ilk önce bir forum kullanıcısı benim için sıkıntı yok ben başka forumlarla da anlaşabiliyorum diye ironili bir cümle kurdu bende o cümlesine içerlendim ve tavrımı koydum sonra ardından edep falan cümlelerine girdi ama ilk hatayı kendisinin yaptığının farkında değil ve şunu da ekleyeyim admin beni banladı 1 gün sadece diğer forum kullanıcısını banlamadı neden? o kişinin de banlanması gerekiyordu onun cümlelerine bakarsan anlarsın demek istediğimi ya da anlamayabilirsin...
    iyi forumlar

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederim , kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konu amacından saptığı için kilitliyorum.

Keyifli forumlar

anakin5555 bunu beğendi.
  14. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlarımızın dediklerini yaptığınız halde hala düzelmediyse support ile iletişim haline geçebilirsiniz.

Keyifli forumlar

15. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Ben gelmeden gerekli cevaplar verilmiş zaten :D :) Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum :)

Keyifli forumlar

16. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sizin kendi sunucunuzdaki sıralama önemlidir.Bütün sunucular arasında bir sıralama yoktur.İlk olan duruma gelirsek bu karşılaşmalar tüm sunucular arasında gerçekleşmektedir.Yani sizinle savaşmak için almanya sunucularından oyuncu gelebilir.

İyi forumlar

17. malıbu44

malıbu44 User

iyi güzel 3 defa üst üste aynı adam gelmesi normalmi adam uba birinci hunter bug mu ne niki 3 defa üst üste geliyor

18. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Denk gelebilir , şans.

İyi forumlar

19. Alone

Alone User

OYUNDA CHATİM CALISMIYOR HİCBİRSEY YAZAMIYOR VE GOREMİYORUM SUPPORTA YAZDİM Bana bu cevabı verdiler: Lütfen bu tip chat hatası aldığınızda ilk olarak modeminizi kapatıp 1-2 dakika süresince dinlendiriniz.Ardından tekrar açınız.İnternet geçmişi ve çerezlerinizi temizleyip tekrar oyuna giriş yaparak hatanın düzelip düzelmediğini kontrol ediniz.Yine bir çözüm olmadıysa farklı bir tarayıcıdan giriş yapıp deneyiniz.
    FAKAT DEDİKLERİNİ YAPTIM HALA CHATİM CALISMIYOR...

HOKKABAZ ve {-€FSANE_AT€Ş-} bunu beğendi.
  20. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yandex tarayıcısını dener misiniz ?

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.