Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. malıbu44

malıbu44 User

şimdi 50 kişiyemi ödül verilecek okadar oyuncunun olduğu bi ortamda

konuyuda kapatabilirsin ama uba hakkında detayli bi link atarsanız iyi oluriyi görevler

Son düzenlenen: 4 Temmuz 2016
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sunucunuzda bulunan ilk 50 kişiye verilecek diye biliyorum.

İyi forumlar

3. aynı sorun bendede var . yandex kullanacağıma bileklerimi keser siyah beyaz kanımı akıtırım daha iyi . yandex brovsev fenev bahçeli ..

Alone bunu beğendi.
  4. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Ekran görüntüsü ile supporta başvurun.

İyi forumlar

5. xxl-vega

xxl-vega User

6. Arkadaşlar ben haber merkezine girmek istiyorum mail adresini doğrulamalısın diyor ve e mail adresine güvenli link gönderildi tıklayarak aktifleştir yazısı geliyor ancak e postama herhangi bir mesaj gelmiyor

7. Merhaba geçen hafta şansıma zeus gününde zeusun tamamı çıktı ama 10 tane zeusla birlikte. Şuanda 19 droit gözüküyor. Haksız kullanım gibi olmaması için ne yapmam gerekiyor? Yoksa yakın zamanda bunu düzeltmek için bir güncelleme mi beklemeliyim?

8. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İrislerinizi satmayın sakın.

Oyun içerisinde oluşan bir sorundur.

Teknik ekibe iletilmiştir.

Çözümü için çalışmalar devam etmektedir.

İyi forumlar

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Support'a mesaj yollama kısmından hesabın kayıtlı olduğu mail adresini kontrol et. Sana mı ait yoksa değil mi onu kesinleştir. Eğer mail adresi sana ait ise darkorbit mail adreslerini engellemiş olabilirsin. Açıklamalar/Sözlük bölümünde mail sorunları ile ilgili konular olacaktı. Onları incelersen yardımı olabilir.

10. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz.

İyi forumlar

11. Teşekkürler, konu kilitlenebilir. İyi çalışmalar.

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İlave olarak eğer support'a bildirmediysen durumu anlaşılır şekilde yazarak iletebilirsin. Hiç bildirmemekten iyidir diye düşünüyorum. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

14. Alone

Alone User

bilgisayara yukleremiyorum onu

15. pc yi optimize ettim düzeldi . optimizasyon proğramı indirin . optimize etmek 1,5 saat sürdü . boş alan temizleme diye bi bölüm var onu tikleyip çalıştırdım 670 mb lik temizlik yaptı :D çete şimdi girebiliyorum . yanlız bu fazla sürmez yarın çet yine kapanır . çünkü oyunun sisteminde bişiler var bizde değil . oyun hatalı çözüm bulsalar keşke .

16. xxl-vega

xxl-vega User

chatte daha bir sürü sorun var. eski chat de sorunluydu ama eskisini tercih ederim. mesela sorunlardan birkaçı:
    -ilk açtığın zaman yazılar en yukarıda oluyor ve aşağıya indirmek zorunda kalıyorsun.
    -grup penceresi yazışmalarında ilk sayfa dolduktan sonra mesajlar pencereye yansımıyor. mesela chat penceresi 10 satır alabiliyorken 11. satırı yansıtmıyor, anca 12. veya 13. satırı yazınca hepsi yansımaya başlıyor.
    -bazen chat hepten gidiyor, sayfayı yenilemek zorunda kalıyoruz.
    -grupta olduğun halde grup konuşması siliniyor, globale atıyor. hem de ani zamanlarda oluyor ve yazılanları göremiyoruz. aniden "grup odası silindi" diyor.
    umarım en yakın zamanda sorunlar düzeltilir.

17. xxl-vega

xxl-vega User

kardeş peki FPS artışı gördün mü? gördüysen ne kadar fark etti? ve hangi optimizasyon programını kullandın?

18. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlar chat açılmıyorsa Ip adresiniz ile supporta başvurunuz.

İyi forumlar

19. modum galaksi kapısı 2 kat ödül veriyormuş bugün 14:20 sularında zeta yı bitirdim 2 kat ödül gelmedi normal ödüller geldi. 2 Kat Ödül Yazıyordu forumda neden gelmedi acaba supporta yazdım ama bana şu cevabı gönderdiler: ( Desteğe yönelttiğin soru için çok teşekkürler.Size yardımcı olablmemiz için hesabınıza giriş yaparak tarafımızla iletişime geçiniz ) Yardımcı Olursanız sevinirim Tşk.ler İyi Bayramlar İyi Forumlar

20. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Etkinlik S.S.S. bölümde Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü adında bir konu var. İncerlersen yardımı olabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.