Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Supporta buradan başvurabilirsiniz.

İyi Forumlar

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Çoğu üyemizde böyle bir sorun bulunmakta.Oyunda görüyorum bazıları irislerini falan satmış hepsi zeus :D Ama sorun söylendiği gibi en kısa sürede çözülecektir.Sakın bulunan droidlerinizi satmayın.

İyi forumlar

3. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

Teşekkür ederim başvuru yaptım sorunumu anlattım kesin çözüm çıkar dimi ve en geç ne zaman cevap alabilirim

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yeni sistem ile tasarımlar gemi olduğundan dolayı böyle bir sorun yaşanmaktadır.En kısa sürede çözülmesini bekliyoruz.

İyi forumlar

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yoğunluğa göre verilen cevabın süresi değişebilir.Eğer hala çözülmez ise IP adresiniz ile supporta yeni bir ticket açarak başvurabilirsiniz.

İyi forumlar

SLaYeR2oo bunu beğendi.
  6. bir çok kişide chat çökmüş durumda hiç bişey gözükmüyo . çerezleri silmekten gına geldi modem resetlenmekten kapatıp açılmaktan paranoyak oldu gözü seğeriyo . supportada 50 kere yazdık . yani sizin yönlendirmelerinizin alayını günde 5-10 kere yapıyoruz . sonuç sıfır . sebep bizim pc lerde modemlerde yada çerezlerde değil sıkıntı oyunun sisteminde . bize çerez silin modeminizin gözünü seğertin gibi yönlendirmeler yerine bu sorun neden çözülmüyo .? yeter daa . harbi yeter haftada kaç saat oynayabilyozki okuyan var çalışan var . işten arta kalan zamanda şuraya geliyoruz o yorgunluğun üstüne çerezlerle cebelleşiyoruz . lütfen sıkıntıyı çözerseniz seviniriz .

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

IP adresiniz ile supporta başvurunuz.Daha önceden modemi kapatıp açtığınızı belirtmeyi unutmayınız.

İyi forumlar

8. bu cevaplar galiba kopyala yapıştır yapılıyo . herkese aynı cevap . konuyu kilitleyebilirsiniz .

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Cevaplar kopyala yapıştır değil bunun haricinde yapabileceğimiz birşey bulunmamakta.Dediğim gibi IP adresiniz ile başvurursanız işleminiz kısalır.

İyi forumlar

10. Necronator

Necronator User

Öncelikle konu doğru yerde mi emin değilim özür dilerim. Darkorbit (bigpoint) şirketi bot ve gemi satan sitelere yaptırım uygulayabiliyor mu ? O kadar çok site var bunlara karşı ne yapabilir ? Sitelerde özel destek var, nasıl yüklenir videoları aylık yıllık botlar akıyor. Hatta ban yemeyin diye 7-24 kulanmayın felan diyolar. Siteyi buraya atamıyorum yasak. Fakat bigpoint bunları sadece izleyecek mi ?

11. Saygıdeğer yetkililer;
    Chatte sorun var istediğiniz kadar modem-çerez-flash vs...diyin sorun var.
    Bilgisayara sırf chat yüzünden format attırdım 2 gün önce chat açıldı ama bugün 3.gün oyunu açtım yine chat yok.Ne yani yaptığımız sadece bilgisayarı gece kapatmak sabah açınca chat yok.İnanın artık dalga geçiyorsunuz.Eğer soruna çare bulmayacaksanız söleyin biz de çareyi oyunu bırakmakta bulalım.Chat sorunlu-goli görevi 2 aydır yazmıyor-oyun olabildiğince kasıyor(pc de 3 gb 384 bit ekran kartı 16 gb hyperıx ram-daha ne olsun)Lütfen sorunlara çare bulun inanın oyuncu kalmadı herhalde bizler de bırakıcaz bu gidişle Lütfen bana modem çerez diye cevap vermeyin sorun var ki bu kadar millet yazıyor....

12. HYDRA

HYDRA User

kardeş daha ne istiyorsun az önce chatte siyaset muhabbeti yaptılar yok adres vermeler falan admin veya cm yoktu.

13. Kaçırmışız desene>)))))

ZЄЧBЄK bunu beğendi.
  14. ORION

ORION User

Merhabalar,
    İp adresiniz ve chat ekran görüntüsü ile supportta başvurunuz.

Oyuncuların pilot profillerini ve chatin ekran görüntüsü ile supportta başvurunuz.

Keyifli forumlar

15. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yasalar çerçevesinde bildiğim kadarı ile mücadele ediyorlar fakat 3-5 tanesini kapattırsalar 10-15 tanesi açılıyor. Aslında pratikte bunları engellemek çok zor maalesef.

16. Necronator

Necronator User

Tamam hep merak ederdim ama dediğiniz gibi çok hızlı türüyolar. konuyu kitleiyn isterseniz :D

17. Oyunda mücadele azaldı ben artık inanmıyorum mücadelenin devam ettiğine bir çok açığı birebir videolu bile atmış olsak sonuç hala değişmiyor umarım ümit ediyoruz ki çalışmalar inşallah yapılıyordur ki inanç sıfır ,en kısa zaman ne zaman onuda bilmiyoruz umarım gereken cezalar verilir verilemiyorsa bile açıklar kapatılır ve herkes ufacıkta olsa biraz rahat eder hak yemek kolay önemli olan o hakkı zaman harcayarak elde etmek. (sanki kime diyorsam)

18. Hıdır

Hıdır User

NEFES zamanında burda çalışmalar yapılıyor sabırlı olun rapor ettik diye yazıyordunuz şimdi yazdıklarınıza bakın :D yetkili olunca bir değişiyor insan di mi :D komik :D

19. Komik bir şey yok biz iletiyorduk yapılan yapılıyordu son dönemlerde bir oyuncu olarak hiç bir şey görmediğim ve sizin gibi rahatsız olduğum için bu şekilde yazdım ve yazmayada devam edeceğim her zaman ses olmaya çalışıyoruz içerde dışarda farketmez siz hiç farketmiyormusunuz artık oyunda ceza alan banlanan hiç bir gemi yok eskiden az da olsa cezalar veriliyordu komik olan asıl bu içinde olmayınca komik gelmesi doğal kimseye zamanında yalan söylemedim şimdide söylemeye niyetim yok ben dahil görevli arkadaşlar her zaman sizin rahatsızlıklarınızı iletiyordu şimdide ilettiklerine eminim fakat yönetim neyi ciddiye alıyor şuan onu bilemem.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. Aliens

Aliens User

Biryerde haklısın. Son birkaç aydır banlanan gemi mesajı paylaşılmıyor ki hala Bot kullanan oyuncular görülebiliyor. (makro dışında Bot kullanımını kastediyorum) İnşallah dediğiniz gibi herşeyi tez sürede sonuca bağlarlar. Çünkü oyunun üzerindeki çalışmalar ve yapılanlar iyicene cozutmaya başladı. Merkez Yönetim kapatma kararı alıp onun için herkesi soğutma çabasına mı girdi de bu kadar sorunları çözmede yavaş ve ilgisizler? İnşallah bu konularda yanılıyorumdur.
    Burada kimseyi suçlayarak bir şey yapamazsınız. Nihayetinde her türlü teknik işleri ve kararları Merkez Yönetim verir. Burada bir FORUM görevlisinin elinden bir şey gelmez.

Son düzenlenen: 13 Temmuz 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.