Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GREED

GREED User

Spearhead gemisinin hedef işaretleme yeteneği yüzde kaç hasar arttırır ?

2. Aliens

Aliens User

Bak çok güzel bir soru. Bunu bende bilmiyorum. Çünkü hiç sinek oynamam. Hep Cerrah takılırım.

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

uzman sorusu bu gemiyi ureten bilir anca:D bende cok kullandim ilk ciktiginda, grup uyeleri icin isaretliyor hasari arttiriyor tahmini % 1-2:)

4. Aliens

Aliens User

Diyorsun ki çer çöp. :) Sineğin o yeteneği leş gibi gerçekten. :) Diğer yetenekler savaşlarda çok güzel oluyor. Çok güçlü bir gruptaysan anca o zaman bu yetenek iş görür.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gorur, kesifci ya , birde isaretledigin sey kirmizi yanip sonuyor yeri belli ediyor iyi oluyor yani.grup guclu ise kacisi olmaz:)

6. Aliens

Aliens User

Sineği komanderlik yaptığım her istasyon kesimi ve Spaceball savaşlarında yanımdan ayırmam. Aegis 2 tane, sinek 1, Citadel 2, Goliaht 2 ve Pusat ise bir. Bu grupla eğer iyi oynarlarsa serveri fethederim.

7. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Sil tuşu yok ise abonelik olmamıştır.

İyi forumlar

8. Ema atıyorum adam hala vuruyor, kamu alıyorum ema atıp yine aynısı. Sanki hiç ema atmamışım gibi + kamuflem bozuluyor durduk yere.... gif yapıp eklicem 1azdan + video hali de var. supporta atcam ama diğer oyuncu arkadaşların başına da geliyor mu öğrenmek istiyorum ???

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

EMA'nın bir menzili var farkında olmadan menzil dışındayken atınca etki etmiyor. Banada oluyor yani saldırdığım ema atıyor ama benim işaretim bazen kalkmıyor saldırmaya devam edebiliyorum. Her şeyde illegal bir durum aramayın.

10. Hayır abi. Birbirimize çok yakınız + lazerleri sıktığı görünmüyor ama hasar geliyor. Az kaldı atıcam gifi. Ek olarak şunu belirteyim; illegal 1 durumdan ziyade oyun hatası

11. KİNGSTAR

KİNGSTAR User

bak bu oyunun hatasıda deil illegalde deil yani burda amaç 3 5 saniye düşmandan kaçabailme ve düşmana verilen hasar önemli

12. kaç yıldır oynuyorum oyunu. anlattığın şeyle benim anlattığım şeyin alakası var mı ?

13. dikkatli izleyiniz. gözümden kaçırdığım 1şey var mı

14. pet emadan sonra sıkmaya devam eden gördüğüm kadarıyla sizi işaretleyememiş pete kesilmişsiniz..

15. Pet bugu geçerli evet ama dikkat ederseniz 150bin hasar geliyor emadan 1-2 saniye sonra petin sıkması ayrı ek olarak pet sıktığı için adam yerimi anlayıp tek atıyor. 151bin hasar alıyorum ama öncesinde

ayrıca kamuflenin nasıl bozulduğunu kestiremedim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Temmuz 2016
  16. evet tam ekranda izleyince belli oluyor..sizin kamuflenin açılması petiniz sıkıyor ondan kaynaklı..emadan sonra aldığınız hasarın izahıysa ema atıldıktan sonraki hasarı vede işaretlenmeyi önler siz emayı atmadan önceki lazerler mecburen isabet ediyor.

17. son kez sıkışı yani sen ema atmadan hemen önce vurduğu lazerin damagesi görünmüyor tahminimce lagdan dolayı sen ema atınca yansıdı sisteme düşmanının petindede kombo koruma var sanırım hemen tutuyor seni adamda işaretleyip devam ediyor benim yorumum böyle ancak oyun hatasıda olabilir

edit:tam 23. saniyeye dikkat edin ikiside sıkmıyor ama damage çıkıyor demekki lagdan dolayı sonradan yansıdı hasar

18. 1 Aydır Chat sorunu var dedik dinletemedik yok çerez-yok modem-yok pc den-yok bilmem neden ilginçtir senelerdir pc işi ile uğraşıyorum derdimizi anlatamadık...Sonunda chatte sorun olduğunu cuma günü anladılar.Bence ısrarla yazılan sorun varsa öncelikle incelenmesinde fayda var geçiştirmekle olmuyor.Yine de 1 ay sonra sorunu fark ettiğiniz için tşk....

19. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğer modemi kapatıp açtığınızda çözülmüyorsa supporta IP adresiniz ile başvurunuz.

İyi forumlar

20. dün hayli gergindim bundan mütevellit kamuflenin nasıl bozulduğunu açıklayamadım kendime, teşekkürler cevaplarınız için. Bu ema meselesi başıma ilk kez gelmiyor aslında, bundan önce de çoğu kez ema attıktan sonra hasar aldığımı gözlemledim. Lag olduğunu sanmıyorum. Benim yorumum bu şekilde sizlere de çok teşekkürler.
    edit:
    tekrar baktım da ema attıktan sonra 2 vuruşları miss geliyor daha sonra petler vuruyor, emadan önce 176bin hasar geliyor sadece . gelen lazerler ince zaten emadan sonra, pet olduğu belli. hala içimde şüphe mevcut, oyun hatası olduğuna dair

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.