Teknik sıkıntı var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cunceyt1 tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cunceyt1

cunceyt1 User

Resetten sonra hangar bölümünde sıkıntı oluştu. sekmelerin hiç birisi çalışmıyor, ekipman açılmıyor, galaksi kapı bölümü açılmıyor.

2. alışverişte sıkıtı var hiç bir şey alınmıyor ?

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Çerez temizleyip tekrar deneyiniz güncelleme sonucu eski veri sıkıntı oluşturabilir.

İyi forumlar

4. TheMaster

TheMaster User

Ekipman açılmıyor çerezleri sildiğim ve modemi kapatıp açtığım halde.

5. aynen konfi yapıcam açılmıyo ekipman bölümü bende de

6. hiç kimsede acılmıyo cerezlerle ilgili deil sayfalara tıklandıgında sıyah ekran gelıyo karsımıza

7. aynı şekilde dükkandan da birşey alamıyorum bu sorun bende mi var sadece

8. cunceyt1

cunceyt1 User

bütün serverda yaşanan sıkıntının çerezlerle ilgili olabileceğini sanmıyorum. Sonuç olarak bilginiz olsun. Dükkandan alış verişte yapılamıyor

9. vallaha iyi ki bu cerez varmis

bugunde denki sorun bizde .DD

10. ZerefMavis

ZerefMavis User

insanlar bu çerez muhabbetini yemiyor hata var demek çok mu zor

11. oyunda sorun var ya

genel sorun cerez yada p.c ac kapa yine olmuyor .DD
    ama dedik ya cerez yemiyorum artik bu yuzden .))

kabul etmek cok zor geliyor galiba :D

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar sorunun farkındayız. Teknik ekibimiz bu konu üzerinde çalışmalar yapmaktadır. En kısa zamanda düzelmesini bekliyoruz.

İyi Forumlar

13. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

Resetten Sonra oluşan Sorun Yüzüne oyun oynanmaz hale geldi hiç birşey yapamıyorsun ana sayfadan destek alamıyorum kamufle alamıyoru msayflarda aşşagı indirme yeri bozuk cerez sil demeyin alakası yok 75 kişilik ts de herkezinmi cerezi oluştu bi resetten sonra

14. bak helal olsun .)) sana

15. ihaleyede girilmiyo millet ucuza alıcak herşeyi

16. Ne çerezmiş arkadaş bir akrabamız var almanyada orada bile ttnet bağlantı problemi var demişler yahu bu ne reziliktir milleti kandırmayın !!! azıcık hatanızı kabullenin

17. bendede sıkıntı var açamıyorum kaç saattir napıyosunuz siz ban atmaya gelince anında atıyorsunuz bu sorunuda hemen halledin hadi

18. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bizler size çerez probleminiz var demiyoruz şuanda ana sayfada teknik bir problem vardır arkadaşlar ve sorunu ilettik üzerinde çalışıyorlar sizlerden ricamız sakin olmanız ve sabırla beklemeniz yönündedir. Sonuçta bizlerin oyuna bir müdahalesi söz konusu değildir.

İyi Forumlar

19. bu hata şuanda düzeldi ve alışveriş sayfasına baktım iris lf3 kalkan ne varsa hepsi 10 bin krediye gitmiş :D :D :D :D

20. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorun düzeldiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.