Teknik Sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ΛŁ©ØŁiĶ•ΛŚłĶ•ØŁĐU•™ tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhabalar kolay gelsın oncelıkle suanda kac saatır oyuna gırıs saglıyamıyorum bu hergun gecerlı ve daha once hıc bır zaman boyle sorunla karsı karsıya kalmıyordum . bu yenı ve sureklı olmaya basladı . oyuna baslata tıkladıgımda yuklenıyorda kalıyor bu bırıncı sorun ıkıncısı acılsa bıle oyunda portlar gozukmuyor 20 sanıye sonra gelıyor sonra tekrar donuyor npcler gozukmuyor herhangı bır seye saldırıda bulundugumda donmalar tekrar aradan zaman geıyor kendı kendıne ates etmeye dewam edıyor . portlara atlaya tıkladıgımda donuyor bunu suppartada bıldırdım napıcaz bununla boyle bı aydınlatın bızı bu sorun yenı olmaya basladı sıstemle alakalı bır durumda yok olmus olsaydı daha oncede olurdu neden sımdı ?

2. Merhaba ,

- Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyin.
    - Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.
    - Gerekirse tarayıcıyı tamamen kaldırıp en baştan kurunuz.
    - Flash Player güncel değilse güncelleyiniz.

Flash Player Hakkında Bilgiler

İlgili konuyu incelerseniz bazı ayarlar var onları yaparsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Tarayıcı temızlendı farklı tarayıcılar denendı kaldırılıp tekrardanda kuruldu hepsını usenmeden farklı tarayıclar kurdum ama sorun aynı flash player guncel sıkıntı yok ıste anlıyamadıgım nokta bu sorun nedır . sıstem desenız ımkansız oyle bıseyın olması lutfen yardımcı olun bu konuda .

4. Merhaba ,

Güvenlik Duvarı ayarının seviyesini biraz düşürün. Eğer bilgisayarınızda DNS kullanıyorsanız iptal edip otomatik DNS aldırın. Bunların dışında modemi kapatıp 10-15 dakika bekleyip açtıktan sonra deneyiniz.

İyi forumlar.

5. Youjin

Youjin User

internet kotası dolmuşsa ondan olabilir genelde ayın son günlerine denk gelio ve ttnet otomatik olarak internet hızını düşürüyor eğer böle olduysa yeni ay girişte hız tekrar normale döner çok flim falan izliosan kotan çabuk dolar daha yüksek olması için ttnet başvurabilirsin

6. Kotalı Degıl Internetım Oyonden hıc bır sıkıntım yok suan bıle mesela oyuna gırdım chatte konuşuyoruz butun mıllet ısyanda yanı bu durum bır bende degıl bu konular bıldırılmıyormu ? yetkılı kısılere ben ona anlam veremiyorum verılmıs olsa bu sıkıntıyı yasıyor olmayız dıye düşünüyorum .

7. Merhaba ,

Kotasız yada Limitsiz gibi gözüksede adil kullanım limiti diye bir şey var. En son bildiğim kadarı ile 50 GB'a yükseltmişlerdi. Sık sık film , dizi , video izliyorsanız yada dosya indiriyorsanız 50 GB adil kullanım limiti aşılırsa bağlantı hızınız otomatik olarak düşürülüyor.

İyi forumlar.

8. ah be guzel kardesım benım aksamdan aksama ısten gelıyoruz yorgunlugumuzu atmaya oyunu acıyoruz fılım felan ızlendıgı yok oyle bı durum olsa bende bılıyorum bu soylemıs oldugunu yoksa sızı rahatsız edermıyım..

9. Youjin

Youjin User

o zaman sorunun nerden kaynaklanadığını anlamak için çevrendeki bir internet kafeye git oyunu aç eğer orda donmalar oyuna girişte problemler olmuyorsa büyük ihtimal pc den kaynaklı bir sorun var demektir.

10. Merhaba ,

Bizler ilk olarak alternatif çözüm önerilerini yazarız. Genelde her sorun sistemden dolayı olmayabiliyor. PC , İnternet yada tarayıcı gibi şeylerden dolayı da sıkıntılar yaşanabiliyor. Support ile iletişim kurmayı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.