'Teknoloji Fabrikası' adı üzerinde...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 1 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sonuçta bu bir fabrikaysa bir sürü şeyler üretmesi lazım. Yani teknoloji fabrikasında yeni yeni şeylerin getirilmesi lazım diye düşünüyorum. Ve daha fazla teknoloji alınabilmesi lazım.

1.Droid desteği

Droit uçuş düzenlerinin oranlarını %7.5 arttırır. Bu teknoloji 15dk. kullanılabilmektedir ve 45dk. soğuma süresi vardır.

2. Roket Hasarı

Roketinin Hasarını 10dk. Boyunca %15 Arttırır. Soğurma süresi ise 1 saattir.

3.Kalkan Absorbesi

Bu teknoloji sizi 15dk. boyunca kalkanınızın %10 daha fazla absorbe yapar. Soğuma süresi 2 saatttir.

4.Darbe Yansıtıcısı

Bu teknoloji size 15dk. boyunca hasar verdiğiniz tüm oyunculara %15 daha fazla dpye hasar verir. Soğurma süresi 1 saat 45dk.'dir.

5. Hasar Çevirme

Şimdi bu teknolojiği kullanmak için 30snniz var bu teknoloji sizin 3 ayrı lazer hasarınızın %35'ini azaltır. Soğurma süresi 2 buçuk saattir.

Son düzenlenen: 11 Mart 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Güzel ben beğendim açıkçası destekliyorum :) Yeni teknolojiler eklenebilir.Yapabiliyorsanız görsel desteklemede ekleyebilirsiniz.

3. Düzenlenirse olabilir çünkü mevcut olanlara göre daha üst düzey gözüküyorlar şu anda o zaman eskilerini kimse tercih etmez , rakamsal değişikliklerle güzel olabilir

4. Yorumun için teşekkür ederim. Düşürüceğim.

5. kalkan hsar artırma olur kulanım suresi 30dk kapı yaparım o zaman

6. Güzel olabilir anket koysan daha iyi

7. epey güzell:) hatta bu kadarla da kalmamalı birçok şey olabilir. +1

8. Koyacaktım unuttum :/ sonradan açılmış konuyada anket koymak mümkün değil :(

UnLiMiTeD bunu beğendi.
  9. UnLiMiTeD

UnLiMiTeD User

güzel fikir teknoloji fabrikasında çok az teknoloji war

10. gereksiz daha iyi şeyler düşünülebilir

11. Bunlar örnek siz de öneri verirseniz ekleme yapabilirim :)

12. Bence de güzel fikir :) Artık yeni teknolojilerle yeni taktikler de gelişir :) Beğendim :)

+1

13. Prophecy

Prophecy User

Bence harika bir fikir.

14. Şu zincirleme implus özelliğine de bir el at abim. Teknolojiyi açıyorum 10k vuruyor. Xd. Benim petim 15k atıyo. Biraz artırılsın bı değerler.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  15. oldu canım başkaaa :)) adamın 50 k dp si var bizde 400 dp 500 kalkan zor kestim adamı bide bunlar olsun adam alsın bizi

16. Bunlar ve diğer konularımdaki örnekler TAMAMEN taslaktır. Yani benim konudaki asıl amacım yeni Teknolojiler gelmesidir. Sende bu örneklere yeni oranlar verebilir veya yeni Teknolojiler önerebilirsin.
    :D bence zincirleme implus pek işe yaramıyor Kalkan yükleme+Tamir+Enerji transferi işe yarıyor :)

17. mantıklı bırazdaha gelıstırılebılmelı mesela darbe yansıtıcısı gıbı alınan hasarı dırek karsı rakıbe vurmalı zamanıda 3sn mesela

18. Peki. Biraz daha oran eklersen (kaç dosya harcar ? kaç semprom ? kaç credi ?) gibi gibi gibi...

19. 1500000kredı 5 arge 250 seprom olsun ideal hemen insaasıda 1000uri olsun

20. Yha şimdi düşündümde baksan şimdi 3snde RSB+x3 ile 3 saniyede bir gemi çok rahat kesilir. Onun yerineteknolojinin adı aynı kalsın fakat bunun oranı artsın mesela hasarın %15i daha fazla darbe puanına vuracak gibi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.