Teknoloji Fabrikası Havoc/Hercules

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Teknoloji Fabrikası Havoc/Hercules olsunmu ?

1. Evet

40,9%
  2. Hayır ben zeta, kappa yapar fullerim.

59,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ayda bir özel korsan kutuları çıksın renkleri mor olsun bunlardan havoç ve herkül parçaları çıksın %2 ihtimalle sonra 22 parçaya havoç veya herkül alınabilsin.
    Not: Havoç için Kırmızı parça
    herkül için mavi parça lazım

2. 6KN

6KN User

yapmaları temennisiyle +1

3. Buraya harcayacağım uridyumu - emeği kapıya harcamayı tercih ederdim. En azından TP kazanırdım hem de en azından bedavaya uridyum.

Oyum Olumsuz

4. Olmaz. Ben zeta kappayı daha çok seviyom (zeta keşlerinden biriyim) :D
    o kadar bağımlılık yapıyor sende dene bence. :D

5. zetta kappa nın ne anlamı kalır toplarsın uriyi o güne açarsın 500 600 kutu havoc ve ya hercul olumsuz -1

6. Drowhake

Drowhake User

KESİNLİKLE KÖTÜ BERBAT İĞRENÇ BİR FİKİR BU KADAR İĞĞRENÇ BİR FİQİR QÖRMEDİM HAYATIMDA SEN NASIL BİR İNSANSIN .S.S HERKEZZZE EKSİ 1 VERDİĞİM qibi sanada veriyorum ZAA nasıl olsa bu bnm hkkm .s .s

Sence bu hoş mu ?

Gayet güzel hoş fikirlere -1 veriyorsun ve forumun genel mutlu düzenini bozuyorsun üstelik fikir bile belirtmiyorsun herşeye +1 ver demiyorum ama herşeye -1 de verme + verirkende adam gibi bir sebep söyle.

@UZAYDAKİ_ADAM

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.