Bug / Oyun hatasi teknoloji fabrikası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xcodefatal tarafından 3 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xcodefatal

xcodefatal User

Herkese kolay gelsin konuyu nereye açıcağımı bilemedim teknoloji fabrikasında 3 teknolojim var ve bunlar sürekli kendi kendini üretiyor kesinlikle ben kendim yapmıyorum durum biraz iyi aslında :D gemiye kimse girmiyor hiç ortak arkadaşta almadım almam zaten benim için uygun :D ama bir sorun yaratırmı onun düşüncesindeyim bilen bir arkadaş veya yetkili varsa durumun nolucağını bana açıklayabilirmi :)

2. Merhaba,

Supporta gerekli bilgiler ile başvurunuz.Gerekli incelemeler support tarafından yapılıp size geri dönüş yapılacaktır.

Buradan supporta nasıl mesaj atacağınıza bakabilirsiniz.

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

3. Kendiliğinden teknoloji üreten bir cpu veya ayar yok diye biliyorum bu yüzden normal bir durum değil. En iyisi supporta açık bir şekilde belirtmek olacaktır yoksa sorun çıkabilir.

4. xcodefatal

xcodefatal User

Bilgi veren arkadaş ve moduma teşekkür ederim :) konu kilitlenebilir supporta mesaj attım

5. Merhaba,

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.