Teknoloji Fabrikası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-_GESTAPO_-* tarafından 17 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar,
    Benim öncelikle sizleri bir sorum olacak. Ardından da teknoloji fabrikası hakkında görüş ve önerilerinizi almak istiyorum.
    İlk olarak sorum 1.bina olan roket ince ayarını silsem 266 teknoloji gemimden gitmiş mi olacak ?

Ve sizce 2. ve 3.binalarda hangi teknoloji kullanılmalı :D Sizler hangisini kullanıyorsunuz :)

2. evet gider
    ben şahsen 1 tane kullanıyorum ikincisine dahaden ihtiyacım olmadı :D

3. uzayl80

uzayl80 User

ben şuan tekno fabriksında roket ince ayarı stoplayıp arada kulanıyorum ama arada olması gereknleride yazayım enerji transferi+zinzirleme+ kalkan yüklemesi+ tamir robotu var ama tamirle işin olmasa pas gec derim bunları bolca stok yaptınmı faydasını görürsün ama dikkat et bazıları dosya istiyor

4. Stok yap derken ? Teknoloji sildiğimde gidiyorsa nasıl stok yapabilirim ki bunu ? Gitmiyor mu yoksa :D

5. uzayl80

uzayl80 User

gitmez stok yani biriktir kulanımıkulanım oyun gemi cephane falan filan varya orda gözükür bak orya teknolojiler olur kulanırsan gider kulanmazsan niye gitsin gminde olur

6. Hacım sen beni çok yanlış anlamışsın, ben de biliyorum 266 tane roket ince ayarı var zaten elimde şu an :D benim demek istediğim bir gemide 50 roket ince ayarı,50 kalkan yüklemesi, 50 tamir robotu, 50 zincirleme, 50 de enerji transferi stoğu yapabiliyor muyuz yapamıyor muyuz :D sen mesajında hepsini birlikte saymışsın ya öyle bir dünya var mı yok mu onu merak ettim :D

7. uzayl80

uzayl80 User

yaparsın tabi istersen 500 er tane stokla farketmezki geminde durur onlar

8. yapa bilirsiniz...

9. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Daha Geniş bilgi için aşağıdaki konumuzu inceleyiniz.

iyi forumlar.

10. Dediğiniz gibi bu konuyu inceledim.
    ''Üretimini gerçekleştirdiğiniz teknolojiyi kullanmak istemiyorsanız silebilir ve üretim binanızı tekrar kullanıma açabilirsiniz. Ancak bu işlem sonucunda yaptığınız harcamalar da silinecektir.'' denmekte. Burada ''yaptığınız harcamalar da silinecektir'' ibaresi var. Benim de asıl sormak istediğim buydu fakat arkadaşlar yapabilirsin diyorlar. Ortada bir karmaşıklık olduğu için sorumu şöyle düzeltiyorum.
    [​IMG] Bir geminin teknolojiler bölümünde 5 teknoloji de aynı anda bulunabilir mi bulunamaz mı? Şu an benim gemimde 266 roket ince ayarı varken buna ek olarak,diğer 4 teknolojiyi de üretebilir miyim? Yan yana 5 i de bulunabilir mi :D

11. [​IMG] Yani bir gemide teknolojiler kısmı bu şekilde olabilir mi yoksa maksimum teknoloji mi olabiliyor :)
    Ayrıca hâlâ 2. ve 3. teknoloji önerilerinizi bekliyorum :)

12. yok kardeşim olmuyor öyle 3 tane yer var 3 tane teknoloji oluyor

sen en iyisi roket tamir birde aynayı yap idael olan o diger 2 tanesi çok işlevsiz

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.