teknoloji fabrikası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İŞİM=YOKETMEK tarafından 30 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. teknoloji fabrikasında şimdiye kadar yaklaşık 250 enerji transferi 250 civarıda savaş robotu geliştirmiştim ve bunlara tonla para harcadım zaman harcadım daha güçlü gemim olsun diye keyif alabileyim diye bunlar kalktımı bulamıyorum

2. Birleştir > Filtre > Teknolojileri aç sadece

3. onu anladım şimdiye kadar biriktirdiklerim ne olacak kullanamayacakmıyım

4. Benim teknolojilerim duruyor. Oyuna girip kontrol edebilirsin. Eğer güncelleme sırasına da geliştirdiğin, ürettiğin malzemeler varsa onlar siliniyor geri telafi edilmiyor.

5. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

@PatatesKızartması oyuncumuzun vermiş olduğu bilgiler için teşekkür ederim.

Oyuncumuz yeterince açıklamış yine bundan dolayı teşekkür ederim. Ek olarak, yeni gelen güncellemeyle beraber geliştirme ve teknoloji fabrikası ekranı, oyun içerisindeki birleştir ekranına taşınmıştır. Ayrıca güncelleme konusundaki detaylı bilgileri buradan inceleyebilirsiniz. Sormak istediğiniz veya kafanıza takılan bir sorun varsa lütfen sormaktan çekinmeyin. Cevabın yeterli olduğunu düşünüyorsanız konunun kilitlenmesini istediğiniz vakit talep edebilirsiniz.

teknolojiler.jpg

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ekim 2019
  6. O zaman şimdi slot sınırlaması yok mu ? Yani 5 teknolojiye de aynı anda sahip olabiliyor muyuz???

7. Daha önce teknoloji fabrikasında ek slot açmak için vermiş olduğumuz uridiumlar çöpe gitti bunun için acaba telafi yapılacak mı?

8. Daha yeni 20k uriye slot açmıştım :(

9. Ne zaöan yapikdiki şimdi yapilcak

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Aynen öyle efenim :)
    Bununla ilgili paylaşılmış resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Bu nedenle maalesef yapılacağını düşünmüyorum.

İyi forumlar.

11. Ayrıca zaten seprom sıkıntısı çeken bizler artık gemiye attığımız sepromun bir kısmını teknolojiye ayırmak zorundayız :mad:
    Geliştirme sistemini beğendim fakat teknoloji fabrıkası beklentilerimi karşılamadı :(

12. kerimerim

kerimerim User

Eskiden sepromu skylabdan çekiyordu şimdi gemiden mi alıyor?

13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Eski sistem ile arkadaki fark nedir ki? Eskiden Sepromu Skylab'tan çekilirdi ve siz geri kalan Sepromu gemiye gönderip besleme yapardınız. Şimdi ise ilk rakamdan azalma olmadan direkt gemiye aktarabilir ve sonrasında dilediğiniz gibi teknoloji üretimine veya besleme yapmaya harcayabilirsiniz.

Sonuç olarak değişen bir şey yok.

İyi forumlar.

14. @.Paradoks. peki gemiye gönderirken arada geçmesi gereken zaman ?

15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Gönderdikten sonra harcarsınız. Skylabtan en uzun süren seprom sevkiyatı 9000 Sepromun gönderilmesi, o da 9 saat sürüyor. Eski sistemde 1 tane Enerji Transferinin üretimi 12 saatdi. Şimdi ki sistemde ise malzemenizin yettiği kadar Enerji Transferinin üretimi 5 saniye.

Şimdi küçük bir hesaplama yapalım.

Eski sistemde 1 adet Enerji Transferinin üretimi 12 saat sürüyordu.
    Yeni sistemde en fazla süren seprom sevkiyatı ile 1 ile 18 arası Enerji Transferinin Üretimi 9 saat 5 saniye sürüyor.

İyi forumlar.

16. Daha önceden geliştirdiğiniz teknolojiler aynen duruyor, silinmedi. Hala istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

17. Mr.Uçar

Mr.Uçar User

değişen tek şey actığımız teknoloji yuvalarına verdiğimiz uri çöp oldu bukadar

-=ODIN=- bunu beğendi.