teknoloji fabrikası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĐдĐдŞ_v§_¥ųŅų§[ĶєтЯ] tarafından 7 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar teknoloji fabrikasında 3 tane boş slot var bildiğiniz üzere. ancak sadece aynı anda bir teknoloji 2. veya 3. slotta aynı anda üretilemiyor. bunun bütün slotlarda istenilen teknoloj,n,n üretilmesi hakkında bi güncelleme yapılsa hoş olmazmı?

( anlamayan arkadaşlarımız olmuştur benim anlatma kabiliyetimin sınırlı olduğundan dolayı
    kısaca roket ince ayarını hem 1 hem 2 hem 3. slotlarda üretebilsek hoş olmazmı diyorum
    )

2. atici

atici User

arkadsim sanirim anladim :D soyle anlatayi her teknoloji slotuna 1 tane teknloji olusturabilirsin ve roket isbet zimbirtisi2 saatte olusuyor :D beklemn lazim ve digerlerine de yani diger 2 teknoloji slotuna de urudium a kiydigin taktirrde farkli bi teknoloji olusturabilirsin ki bu onerilen bisey degildir arge diosyalarin bosa harcanmis olur .

iyi forumlar

3. bende 3ü de açık kardeşim hazır uriye kıymışım izin verilsin diyorum sadece :)

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.