Teknoloji Fabrikası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((AlpCan)) tarafından 2 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Teknoloji fab. nedir ? Ne işe yarar Örn: kalkan yüklemesi nedir ? kalıcımıdır ?

2. değildir özellikleri üstüne gelince yazar
    hatta ben yazıyım
    enerji transferi: 15 dakika boyunca sadece lazerlerinle verdiğin hasarın %10 kadarını sana darbe puanı olarak verir kullanıldıktan sonra 15 dk yenilime süresi vardır.
    zincirleme implus: anında yanındaki enfazla 7 hedefe 10000 hasar verir (direk cana) kullanıldıktan sonra 1 dk soğuma süresi vardır.
    roket ince ayarı: 15 dk boyunca %100 roket isabeti sağlar. kullanıldıktan sonra 5dk soğuma süresi vardır.
    kalkan yüklemesi: anında azami 75000 kalkan yükler. kullanıldıktan sonra 2dk soğuma süresi vardır.
    savaş tamir robotu: 10 saniye boyunca gemine saniyede 10000 can ekler. kullanıldıktan sonra 2dk soğuma süresi vardır.
    bunların hepsi geçicidir. yani kısacası teknoloji fabrikasında sadece apis ve zeus kalıcıdır.
    bunların hepsi için gerekli miktarda credi günlük dosyası ve seprom gerekmektedir.(apis ve zeus hariç onlar sadece uri yada korsan kutularından çıkan parçalarla açılır)
    ben bunlardan yanlızca roket ince ayarını kullanabildim. apisim zeusum yok:( ordan okudum yazdım zaten destan gibi oldu maşşallah :)
    yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...:)

ariva3152 ve ((AlpCan)) bunu beğendi.
  3. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Sağol kardeşim bu kadarı kafidir bana teşekkürler

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Cevap veren arkadaşımıza teşekkür ederim.

Teknoloji Fabrikası Anlatımı

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2014
    ariva3152 ve ((AlpCan)) bunu beğendi.
  5. bişi değil yardımcı olduysam ne mutlu bana

6. mrb kolay gelsin ya ben bugün roket ince ayarı aldım yanlışlıkla ve onu da aldıktan sonra sadce15 dk kullabildim ve bitti ve ben bi daha kullanmak isityorum ama inşa et felan diyor yani boştaboşa 50 bin urim gitsin gitsinde ama yarmaz birşeye gitti biraz yardımcı olurmusunuz yani bu 50 bin uri bir faydası varmı yokmu şimdiden tşkler iyi calışmalar

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Roket inceri ayarı size kısa bir süreliğine roketlerde miss atmanıza engel olmaktadır. Ayrıca roket ince ayarının maliyeti aşağıdaki resimde görebilirsiniz. Elde etmeniz için size 3 seçenek sunulmaktadır. [​IMG]

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.