Teknoloji fabrikasında yapılan hata

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve superdejavu tarafından 3 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar kolay gelsin.Teknoloji fabrikasında istem dışı üretim 2 yerini 47.500 uri ye açtım tek tıkla açıldı maalesef evet hayır falan gelmedi ve 47.500 URI yanlışlıkla gitti bu konu hakkında yapılabilecek bir şey var mı acaba ?

2. Aliens

Aliens User

Malesef yok. Ancak uridiumunuzun boşa gitmediğini garanti ederim. İlerde savaşlarda hayati önem taşıyan bir şey.

3. Ya niye emin misiniz falan diye bi şey koymamışlar anlamıyorum o kadar para verdim daha hesap yeni öncelikle yapmam gereken bir çok şey vardı ve şuan için o uri boşa gitti önceliklerimi yapmam gerekliydi.Oyunda büyük bir saçmalık bence dükkanda harcama yaparken emin misiniz diye soruluyor buraya da konulsaydı keşke.

4. Aliens

Aliens User

Oyunda olmasını istediğiniz önerileri güncelleme ve fikir havuzuna konu açarak veya var olan konulara destek olarak sürdürebilirsiniz. Dediğim gibi sizi anlıyorum, önceliğiniz değil ama ilerisi için boşa gitmedi. Bundan sonra nereye tıkladığınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özellikle arge dağıtırken bu hata sizi mahvedebilir.

5. Merhaba ,

Bazı yerlerde soruyor hatta bazı yerlerde bir kaç defa soruyor. Fakat bazı yerlerde ise hiç sormuyor. Bu nedenle dikkat etmek gerekiyor.

İyi forumlar.

6. merhaba
    giden gitmiş ama verdiğiniz urinin boş yere gitmediğini bilin şimdi ve ilerde işinize yarayacaktır

7. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenmeye uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.