teknoloji

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *_*IceHuMMer*_* tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kalkan yuklemesı gibi teknolojılerı nasıl geliştirebilirim acaba??

2. Anasayfa ==> GELİŞTİRMELER / TEKNOLOJİ FABRİKASI.3 tane teknoloji yapabilirsin.Birisi orbit tarafından verilmiş olan,2 adet de kilitli yuva var öncelikle kilitleri açman gerekebilir.İyi oyunlar

3. seprom gereklı diyor 250 tane nerden alabilirim

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Teknoloji üretiminde

Teknolojiler:
    Zincirleme impuls
    Kalkan yüklemesi
    Enerji transferi
    Roket ince ayarı Bu teknolojileri üretebilirsiniz.

Sistem size başlangıç olarak 1 adet üretim binası sunmaktadır. 2. ve 3. üretim binalarını inşaa ederek birçok malzemeyi aynı anda üretebilirsiniz.

Üretim binası ücretlendirmesi aşağıdaki gibidir:
    2. üretim binası = 50.000u
    3. üretim binası = 100.000u

Üretimini gerçekleştirdiğiniz teknolojiyi kullanmak istemiyorsanız silebilir ve üretim binanızı tekrar kullanıma açabilirsiniz. Ancak bu işlem sonucunda yaptığınız harcamalar da silinecektir.

Gerekli seprom skylabınızda yeteri kadar varsa kullanabilirsiniz siz teknolojiyi üretmek istediğinizde skylabınızda mevcut olan seprom kesilerek teknoloji üretiminde kullanılır.

Teknoloji Fabrikası Anlatımı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.