Tekrar Başladım Nasıl İlerlemeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve IParamoreI tarafından 2 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. IParamoreI

IParamoreI User

oyunu daha önce bıraktım ve tekrar başlamaya karar verdim. bırakmadan önce gemim aşağıdaki gibiydi. 19 levelim.
    16 adet promethus, bir sürü lf4, 16 adet 10. seviye bo2 kalkan, 10 hercüles, 16 havocum var. apis var zeus yok.droit düzenlerinden burgu, kalp, güve, halka var.
    gemi olarak solace, diminsher, venom, aeges elite var.
    kapı olarak abg, zeta, hades açık.
    700k urim var. 1,2m kredim var. 30 argeyim. yaratık argesi. skylab full.

Oyuna tekrar başladığımda promethuslara level gelmiş ve onları 3. seviyeye kastım. Eır bitti kasamadm sonrasını. Şimdi ne yapmam lazım nasıl ilerlemeliyim. Taktik verir misiniz?

2. zeta dön anahtar al. Anahtarları zeus için değerlendir. Zeus bitince pro bi 20 olana kadar devam et, geliştirmelerini 13 e kadar yavaştan salla

3. ben arkadaşın dediğinin aksine zeusu ertelemeni tavsiye ediyorum zeta şuanki önceliğin olmalı pro kasmak için malzeme toplamalısın en az bi 25 yap bence proyu eiri etkinlik hedeflerinden ve günlük girişlerden elde edebilirsin şimdilik pazarı bekle x2de zeta yap ne kadar yapabiliyorsan yap bütün urini zetaya harca sonra blye gidip lazer tasarufuyla impuls keserek rinusk kas proları fulleyince zeusa yönelirsin

4. IParamoreI

IParamoreI User

Peki kapı içi haftasonunu beklemem gerekiyor. hafta içi görev mi yapayım bl'de mi takılayım?

5. incele dostum

6. uzayl80

uzayl80 User

zeusu almaya bak derim bo2 kalkanları yeni kalkanlarla değiş yetenek agacı haletmeye bak bi yandan fazla bi eksiğin yok zaten

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Oyuncu Arkadaşlarımız fazlasıyla konu için yardımcı olabilecek yorumlar yapmışlar bence çok fazla uzatmak istemem ama bir iki şey de ekleyem bari :) Apis ve Zeus önceliğinizin olmasını tavsiye ederim, Hasar ve Kalkana inanılmaz fark yaratacaktır. Gelen etkinliklerde modülleri kaçınmayın ki gelecekte modül sıkıntısı yaşamayın. Elit cephane yani UCB-100 ihtiyacınızın olduğunu düşünüyorum, hafta sonları Alfa Beta Gamma kapılarını yaparsanız zarara çok çok az yahut hiç geçmezsiniz.

İyi Forumlar.

8. Zan-zun

Zan-zun User

birak baslamadan :DD

9. bu tiplere ayar oluyorum her konuda en az 1 tane çıkıyor evet oyunun belli sorunları var ama belli bir online ı var haritaların hiç biri boş değil işleyiş güzel sorunlar yavaş yavaş hallediliyor hemen bir sabah uyanınca sorunsuz bir oyunla karşılaşacak değiliz öyle bir teknik ekip dünyada yok kardeşim sen bunları boşver oyun mükemmel serverine göre biraz değişiyor ilk iş pronu 25 seviyesine çekmeye bak oyunun şuanki temeli proya dayanıyor ne kadar pro o kadar yüksek hasar zeusu boşver 2 tane fazladan slot yerine 9 pro daha işlevsel olur