Tekrar Chat Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ߥ_________Ħ•Λ•Ќ•Λ•П tarafından 17 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Authorization failed! hatası geldi yine bu sefer çerezleri silmek işe yaramadı.Girdim tekrar yine aynı hatayı verdi

2. Merhaba ,

- JAVA güncel değil güncelleyiniz.
    - Modemi kapayıp 10-15 dakika sonra açıp deneyebilirsiniz.
    - Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Yaptım ama yine aynı Authorization failed!

DNS önbelleğini bile temizledim yine aynı Authorization failed!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Eylül 2014
  4. Aynen bizdede var bu problem galiba güncelleme gelecek

artı ***********************

burdada mevcut ezbere yöneticilik yapmayın problem çözün

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Eylül 2014
  5. Demek herkesde var bende sadece bende var sanıyorum içim rahatladı.Peki bu oyun sorunu ne zaman çözülücek

6. Merhaba ,

Uzun süreli bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca forumda ilk olarak alternatif çözüm önerilerini yazarız. Her konu açılan şey için bildirim yapamayız.

İyi forumlar.

7. Ban bu ne zaman açılacağı belli olmayan türden hemde :D

8. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

modum bende aynı konuyu açacaktım baktım arkadaş açmış buraya yazayım dedim bu gün gün boyu chete giremedim.modemi resetledim javayı güncelledim dns önbelleğini temizledim çerezler merezler aklınıza gelecek herşeyi sildim başka tarayıcıdan girdim oda yetmedi başka bilgisayardan girdim.yani gözünü sevim bildik çözümler üretmeyin.bilmediğimiz bişe söyleyinde yapalım ne yapacaksak chette sorun var işte.herkestemi aynı sorun var chette yokmu yani.gerekli yerlere lütfen bildirinde ne gerekiyorsa yapsınlar.çünkü ben kendi adıma söyleyeyim ben yapılacak herşeyi yaptım demekki sorun benim pc de değil sizin çette.

9. Merhaba ,

Benim yada bizim yazdıklarımız yanlış mı anlaşılıyor yoksa yanlış anlaşılmaya müsait mi yazıyoruz.

Forumda açılan bu tür oyunla ilgili sıkıntılar için ilk olarak alternatif çözüm yollarını yazarız. Eğer düzelmeyip devam ediyorsa bizler de kontrol ederiz. Eğer genel bir sorun olduğu %100 olarak tespit edildiği zaman merkeze bildirebiliriz.

Biraz düşünün oyunla ilgili her sıkıntıyı merkeze bildirmeye kalktığımızda fazladan bir yoğunluk olmaz mı ?

Şayet sabah atılacak reset yada reset'ten sonraya düzelmezse merkeze bilgi verilir.

İyi forumlar.

10. Oyuncunun sözlerine itibar edilemeyip oyundaki resetlere göre işler yürütülüyorsa biz buraya boşuna derdimizi anlatıyoruz demektir.Sabah demek :)Zaman her şeyin ilacı çözümüne şimdi daha mantıklı gözle bakmaya başladım.

11. Merhaba ,

Benim yazdıklarımdan ne anladığınız sizin anlamanıza bağlıdır. Eğer bu şekilde anlıyorsanız birşey diyemem.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.