Tekrar Merhaba

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alfarslan tarafından 19 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Alfarslan

Alfarslan User

Ben ALFA :) Low Bugunu Sizinle Paylaşacaktım Ama Fark Ettim ki Saatte 30 K Rahatça Kasmak Güzelmiş :D 3-4 Hafta Falan Sonra Paylaşacağım Sizinle Tabi Daha Önce Deşifre Olmazsa Veya Fixlenmezse :)
    Siz Biliyorsunuzdur Aslında :D Herkes Biliyor siz mi Bilmeyeceksiniz :D
    KHAN Adminim Ban Mesajı Göndermişsiniz Ama Cevap Yazamadım Özelden Mesaj Atma İhtimalim Var mı Size ?

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Buradan yazarsanız Khan Adminim zaten görecektir.

Low bugunu bilerek kullanmaya devam ediyorsunuz ve kullandığınızı da beyan ediyorsunuz.

Bu durumda sorumluluk kabul etmiyoruz.

3. Alfarslan

Alfarslan User

Ben Özel Mesaj Demek İstiyordum Kendisi Bana Attı Ama Ben Cevap Yazamıyorum :)
    Sorumlulukları Ben Kabul Ediyorum Bişey Olmaz Zaten 1 Havoc Gemi :D

4. Merhaba ,

Bu arada konularınıza hem bu hesabınızla hem diğer hesabınızla destek oluyorsunuz. Bu durum uygun değildir ve forumda 1 tane hesap kullanmaya dikkat ediniz.

İyi forumlar.

5. Alfarslan

Alfarslan User

Onu mu kontrol ettiniz Kıyamet mod :D
    o hesabımı 3 ay oynadım ve konuları onda açtım ödemesini tl yapamadığım için bıraktım bunu açtım :) hazır açmışken oy verdim ne olacak 1 oydan :)

6. Merhaba ,

Kontrol etmeme gerek kalmadı çünkü imzalar bile aynı :) ama tabi ki emin olmak için sonradan kontrol ettim. Ayrıca hesabınız forum cezası almışken konulara destek mesajları yazmıştınız. :D Artık ya konuları açtığınız hesapla konuları destekleyin ya da forumda kullanacağınız hesapla konuları yenden açın. :)

İyi forumlar.

7. Alfarslan

Alfarslan User

Biliyormusunuz Çok Üşeniyorum Ya :) Bundan Devam Edeceğimi Bildirmiştim Zaten :)

8. Merhaba ,

Ben hatırlatmayı yapayım ne olur ne olmaz. :) İyi o zaman. :D

İyi forumlar.

9. Alfarslan

Alfarslan User

Serverlerin saatimi değişti ? bizde (int8) spacebal yani saat 20:00 tr saatiyle sabah 05:00 da olurdu şuan oyunda saat 19:58 :)

10. Merhaba ,

Avrupa yaz saatine geçti ve açıkçası saat değişiklikleri epey karışıklığa neden oluyor. Fakat saat konusuna bize gelen bilgi yok.

İyi forumlar.