tekrardan başlamak hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~AnakinSkywalker~ tarafından 18 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar eskiden oyunu oynadım az çok biliyorum ama bilmediğim çok şey vardı bırakırken.tekrardan başlayasım geldi oyuna ama 15 lf3 15 hız 15 bo2 2 iris gemim var.Ben sürekli cubi partilerine katılıyordum golim vardı her cubiden 150-200 kredi 50-90 uri geliyordu ortalama o şekilde kasılıyordum skylabdanda promerium çekip satıyordum. Bilmediklerim ise şunlar

-Gemi özelliklerini kullanmayı bilmiyorum. özellikli gemi kullanmadım hiç
    -Kapı yapmasını bilmiyorum.Kapı açamadım.Nasıl seri parça kasılır onuda bilmiyorum
    Nasıl para ve uri kasacağımı bilmiyorum, dediğim gibi cubiyle kasıyordum eskiden.
    petim olmadı hiç pet kullanmasını bilmiyorum.

Düzgün yardımsever ve oyunu oynayan birilerini bulabilirsem sizce yeni başlayan birisi bunları öğrenip güzel bir hesap kasabilir mi?

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Gemi özellikleri hakkında bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Stratejinize göre seçim yapabilirsiniz.

Galaksi kapılarını avantaj kutularından ekstra enerji toplayarak ya da 5-3'te Paladium toplayarak oluşturabilirsiniz.

Şu an içinde Cubikon'dan uridium kasabilirsiniz, yani bol bol NPC kesmelisiniz.

P.E.T hakkında istediğiniz bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer dönüş yapıp oynayacağım diyorsan kasarak ve görev yaparak kredi ile uridium kasıp biriktirebilirsin. Ayrıca skylab'tan gemiye Promerium yollayıp onlar gemiye gelince satarak kredi kasabilirsin. Zamanla biriken kredilerle açık arttırma bölümünden saatlik , günlük ve haftalık bölümlerinden kredi ile alabileceklerini alarak eksiklerini tamamlamaya çalışabilirsiniz.

Zamanla biriken uridium'la ilerde PET , Uçuş düzeni vb. şeyleri alabilirsin. Gemi/Tasarım yeteneklerini kullanmak aslında basit yani hızlı slot çubuğunda yetenekler bölümünden aktif ediliyor.

Kapı açmak zaman alabiliyor bence ilk başta LF-3 , B0-2 ve İris gibi eksiklerini tamamlaman daha iyi olur.

Kredi ve uridium kasmak için oynadığın server'da Cubikon haritası genel olarak uygun oluyorsa eskisi gibi yine Cubikon partilerine katılarak bir kaç kişi ile Cubikon dönebilirsin.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Nikiniz hiç yabancı gelmedi,eskilerden sanki sizi hatırlar gibiyim.Oyuna başlmanıza sevindim,hoşgeldiniz.

Ts kullanan bir klana üye olabilirsiniz,size hem anında yardım ederler,hemde kredi yardımı yapabilirler.

Artık hesabı geliştirmek,eskisi kadar zor değil,zor değil derken,Full bir hesaptan bahsetmiyorum.

Bir hesabı kasılacak hale getirmek,günümüzde,eskiye nazaran daha kolay oluyor,tabiki arkadaş yardımıyla.

Vip üyelik alabilir,PVP haritalarında kutu toplayabilirsiniz.

Kutulardan hem urıdıum hemde kapı açmak için GG toplayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  5. evet eskiden oynarken forumda bayağı takılıyordum :D teşekkür ederim aramadayım

6. sperhad al iahleden kutuda kasıl baskın oldugu için haritaya çıkman zor olur hergun kasılamazsın şahsen ben oyuna para vermem tarftarıyım benim 2 haftalık hasılat senin 1 haftan eder takıl oyle

7. uzayl80

uzayl80 User

arkadaş hiç başlama oyuna eski tadı yok oyunun sana tavsiyem gelişmek zorlaşdı oyunda eskiden 1 ayda gelişiyordum şimdiki zamanda 6 ay sürebiliyo tr haritalarında gelişmek git yabancı servarlarda oyna daha iyi cabucak kasılırsın

8. yardım edicek birileri olursa başlarım baştan sıkıntı olmaz

9. uzayl80

uzayl80 User

sanmıyorum ardasım kendi şirketin adamları bile seni kesebiliyo aman haritada benden başkası olmasın diye ortam bana kalsın bütün yaratıkları ben keseyim derdine düşmüş

10. ORBİT_9

ORBİT_9 User

sayın admin oyunda eski hesaplarımıza ulasmak mumkunmu daha önce hesabım vardı ..bunlar sılınır mı saygılar...

11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Belli bir süre hiç giriş yapılmazsa yanılmıyorsam ekipmanlar , arge v.b. şeyler zamanla siliniyor. Bir yerden sonra hesap tamamen siliniyor diye biliyorum.

12. ORBİT_9

ORBİT_9 User

TESEKURLER KUMANDAN

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim. :) En son ne zaman girdiğini hatırlıyor musun ?

14. ORBİT_9

ORBİT_9 User

hatırlmıyorum ama sımdıkı kaydımı yaptırıken eskı e posta adresımı gırdıgım de kullanılıyor dedı kumandan..acaba ulamam mumkun olur mu eskı bılgılerıme

15. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer giriş ismini ve şifreyi hatırlıyorsanız bir deneyin. Diğer bir olasılık mail adresinizi kontrol edip geçmişe ait olanları inceleyebilirsiniz.

16. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Hesabınıza çok uzun girmediyseniz,içindekilerininde silinmiş olacağından,yeni bir hesap açıp,geliştirmeniz daha mantıklı olabilir.

İyi bir klana üye olup,oyunda da bir iki arkadaş bulursanız,kısa zamanda eskisinden daha iyi bir hesaba sahip olabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.