Tekrardan başlıyorum, sizce hangi server?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve iracible tarafından 15 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iracible

iracible User

merhaba arkadaşlar. 4-5 sene aradan sonra tekrardan başlamaya karar verdim. sizce hangi serverda başlamalıyım? hangi server en dolu ve en aktif? yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum

edit// ve hangi şirket?

Son düzenlenen: 15 Ağustos 2015
  2. Merhabalar,

Öncelikle aramıza tekrardan hoş geldiniz.Dilerim forumda ve oyunda keyifli vakit geçirirsiniz.

İyi forumlar

3. Kardeş beni çok iyi dinle. Bu oyun 4-5 sene öncesine benzemez, eğer sıfırdan çarla başlarsan;

1) Düşman gelir tek vuruşta seni hangara yollar.
    2) Kasılmanda yardım edecek adam zor bulursun.
    3) Bu oyuna para vermezsen 5 yılda full+full gemi yaparsın. (5 yılını oyuna verecen günde en az 12 saat)
    4) Haksızlık, adalesizlik, cimrilik, oyuncu düşünme bu oyunda yok sayılır.
    5) Düşman yetmez kendi şirketinden adamlar patlatır seni.
    6) Artistler çok oluyor canını sıkarlar.

Kısaca başka eğlenceli oyun bul derim.

4. iracible

iracible User

valla
    valla kardeş bu dediklerinin hepsini çok iyi biliyorum ve yaşadım. oyunu cok uzun süreler oynadım eskiden taa ki botlar ile oyunun cıvkı çıkana kadar ve her şey para tuzağına dönüşene kadar. ama napacaksın? dün test serverına gireyim dedim, o kadar güzel geldi ki yaratık falan keserken eski oyun günlerimi hatırladım :)) dedim yeniden başlayayım. dediklerinin çoğu önceki yıllarda da olan şeyler. ha gemiyi lf4lere kadar fulleyebilir miyim? tabii ki de fullemem para verip. ama hiç değilse yine de başlayayım diyorum. zaman öldürürüz boş zamanım olduğunda. çok teşekkür ederim görüşünü yazdığın için :)

5. Hepsi geçici bir heves 2 ayda bırakırsın ama hayırlısı olsun ne diyim :) Kalabalık sv olurmu bilmemde tr1 bana göre boş.

6. iracible

iracible User

peki siz neden bırakmadınız? affınıza sığınarak soruyorum. 5-6 sene öncesini biliyorsanız ozamanlar oynuyordunuz demekki. neden bırakmadınız bunca şey çıktı, değişti, yaşandı, şuan hala oynuyor olma sebebiniz nedir?

7. Tr sunucularından tercih edeceksen Tr2 ve ya Tr3 diğerlerine nazaran daha kalabalık ve savaşlar daha eğlenceli. Özellikle ben kendi oynadığım Tr2 yi tavsiye ederim.
    Bunun dışında gemiyi baştan sona yapmak kalabalık ve eski serverlarda daha zor oluyor, bu bakımdan Tr6 yı da tercih edebilirsin.

Yabancı server olarak İskandinavya1 olabilir orası da fazla kalabalık olmasa da Türk oyuncu sayısı fazla.

8. Ben yeni başladığım zaman oyun biraz daha iyiydi ve gemiye yeni şeyler almak gelişmek hoşuma gidiyordu. 2 yıl oynamışımdır sonra 2-3 yıl ara verip bu sene 3 ay oynadım yine sıkıldım. Hep aynı şeyler npc kes güçlükle uri topla falan. Şimdi oyunda adam kalmadı, eskiden kalabalık olurdu klanda takılırdık güzeldi. Artık oynamıyorum ders çalışmaktan ve oyun sıkıcı olmasından dolayı sadece foruma bakıyorum biraz.

9. iracible

iracible User

teşekkürler cevap için. gece 4 gibi falan tr2 serverında bir gemimi buldum 12 level eski mailimden ulaştım şifreye falan bir şekilde. 0 dan başlamaktan iyidir. ama bomboştu. tamam gece çok kişi olmaz ama hiç mi insan olmaz anlamıyorum. eskisi gibi olmadığını biliyorum ama eskiye yakın bile değil sanırım oyun. siz başlamamı tavsiye eder misiniz? benim için kalabalık olması önemli. az kişi varken fazla gelişmenin bir anlamı yok oyun zevki olmuyor daha az kişi olunca da. teşekkürler

10. oben

oben User

illa başlayacan yani ne güzel kurtulmuşsun işte..git bebek giydirme oyunu var oyna emin ol bundan daha az sinirlerin yıpranır..yinede sen bilirsin..

11. iracible

iracible User

başladım ya :D napayım vakit öldürmelik başka güzel bildiğim oyun yok. ama tr2 server ında oynuyorum suan. bomboş...

12. Ben TR1'deyim bizim serverda bütün haritayı toplasan aynı anda 100 kişi aktifse iyidir (PvP hariç çünkü botlar var orada). Eskiden arkadaşlar vardı oyun berbatta olsa zevkli olabiliyordu şimdi tek başına takılırsın :D Başındayken geri dön hiç oynama hayatı yaşa :) Çiftlik oyunu oyna inek beslersin :D

13. Eğer eski tanıdıkların vs. çevren varsa başla derim sırf onlarla tekrar görüşebilmek için. Çünkü sırf oyundan zevk almak için kasacaksan söyleyeyim hayallerin suya düşebilir. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.