Telafi hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve theanger33 tarafından 10 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. theanger33

theanger33 User

Dünden önceki gün , dün olan bakımdan sonra akabinde bir telafi bekliyoruz demişlerdi modlar bir gelişme varmıdır modlarım açıklama yaparsanız sevinirim

2. Edrahil

Edrahil User

Şu halde telafi yapsalar ne olacak? Telafinin telafisini yapmaları gerek :D

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu ile alakalı bir gelişme olursa forum ekibimiz konuyu duyurcaktır. Konu ile alakalı başka bir sorunuz yoksa konunuzun kitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar

4. mark9x

mark9x User

15 dakikadır reflektörleri arkamda gezdiriyorm 290 . dalgadayım lanet olsun lagdan kesemiyorum son hakkım ilk hakkımda lagdan gitti

5. ℓαηeт

ℓαηeт User

paranla rezil oluyorsun vallaha birakacam rezilik ya baska birsey degil her hafta ayni sorun

mark9x bunu beğendi.
  6. buna yüzsüzlük denir oyun oynanmıyor ve X4 çıkıyor uride . Anca para verin. Yuh ya

ASLAN_DARBESİ bunu beğendi.
  7. bu sorunların telafisi gelmz se bırakalım oyunu komple

8. theanger33

theanger33 User

Teşekkür ederim ek olarak bir sorum daha var bakımdan sonra düzelmesini bekliyordunuz ve siz de farkındasınızdır ki hala sorunlar mevcut , bunu üst kesime raporladınız mı ve raporladıysanız geri dönüş oldu mu size gerçekten geri dönüş olup olmadığını olduysa da ne denildiğini çok merak ediyorum

9. O değil de h.içi bu kadar berbat ve oyuna müdahale etmiyorsa 6 saat sonra h.sonu olacak kimseyi bulamayacağız.

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bakım çalışmasının sorunlara %100 çözüm olmayacağını belirtmiştik, bizde daha iyi bir güncelleme ve çözüm beklemekteyiz. Raporlama yapılmış olup cevap beklenmektedir. Oyundaki donma sorunu için burada gösterilmiş olan HAR dosyasını kaydedip support ekibimize ulaştırırsanız sorunların daha verimli çözülmesine yardımcı olursunuz. Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  11. admın ne harı ya gozunu seveyım oyunda herkesın oyunu donuyor sız hayla har dıyorsunuz duzgun bır programlamacı alın oyunu duzgun yazsınlar neden se boyle seyler dıyer oyunlarda olmuyor eskı darkorbıt nerede o yıllar 2008 20012 yılları nerede bir harıtada savaş olurdu oyun donmazdı nerede o eski bigboint bie har falan demeyın işini düzgün yapamıyorlar belli artık bıktım ndır bu bana duzgun acıklama yapın zaten ohal ılan ettıler 1 aydır surada oyun oynamaya calısıyorum yeter artık gemı gıım gıdım gıdıyor pet sol üste gemı sag alta yaratık ortada kalıyor yeter artık bunedr kapatacaksanız oyunu kapatın sizde kurtulun bızde

12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Teknik kadromuzun oyun içi yazılımcılardan oluşmadığını hatırlatmak isterim, oyuna reset ve oyun sorunlarına merkez ekip tarafından bakılmaktadır. Türkiye ekibi olarak bu konuda yalnızca merkez ekibe rapor ilete biliyoruz. HAR dosyasının önemi ise oyundaki ne gibi sorunların olduğunu merkez ekibin tespit etmesi içindir bizim için değildir. Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  13. mesele bakım değil güncellemede değil... DO oyuncuları oyalıyor.....
    O kadar değişiklik yapıldı ki flash player gibi işlemci yiyen bir oyun da bu kadar değişiklik pek çok hataya sebebiyet veriyor bunları da tek tek düzeltemezsiniz baştan yazılım yapmanız gerek DO'da ona uğraşmıyor flash player son bulacak diye.....
    2020i sonu ya kepengi indirecek DO, ya da oyunu raftan kısa süreliğine kaldıracak girişleri iptal ederek belli bir sürede baştan yazılım yapacak unity için....
    Yani sene sonuna kadar oyundan bir şey beklemeyin alabildiğinizi alın sonra da çıkın..

Telafi diye komik şeyler veriyorlar 5 kuruşluk şeker bile etmez bu telafiler....
    Telafiyi salla biz oyun düzelsin istiyoruz ama bu sene sonuna kadar zor ara vermeli oyuna o zamana kadar

14. mark9x

mark9x User

dostum yanlış anlamada sana bişey soracağım sen oyuncu değil misin ? bu özel bi sorun mu ? bu ortak bi sorun hala diyorsun ki video cek onu yap bunu yap neyse diyecek bişey yok

15. sporta aynı maıl ı atmayın dıyorsunuz yogun oluyor ıyorsunuz oyunu suanda nereden baksanız dunya capında rahat 1 mılyon kısı var hepsinin aynı seyden mesaj atması mantıa uyuyormu cetlere bakarsanız azda sorunalrın hep aynı oldugunu goreceksınız cetlerde ne admın nede cm var boyle bır sorumsuzluk olmaz eskıden boyle değildi neler değişt amaınız ne anlamıyoruz bız oyuncular olarak artık sızlerı

16. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.