Telafi Hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MimarBaşı tarafından 8 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar,

Telafi bugün geldi ama hesap yanlış mı yapıldı anlamadım bana 5300 gg geldi. Bu normal mi size ne kadar gg geldi ?

bence çok fazla.

Teşekkürler.

2. AVATAR41

Bana gelmedi.

3. bi tane kapı için mi?

4. xen

xen User

gelse herkese aynı anda gelir tek tek gates göndermezler

5. Hayır akşama kadar kapı yapmıştım.

6. _01_

_01_ User

5300 gg dediğin indirimli haftasonunda 300k felan uriye denk geliyor çok gözünüzde büyütmeyin ortalama hadesin 30-40 bin uriye açıldığını farz edersen akşama kadar kapı döndüğünü söylemişsin bence fazla değil

7. Eski

Eski User

neyin telafisi bu?

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bazı oyuncuların ödülleri hesaplarına eklendi. Script çalışmlarında bazı aksaklıklar oluşmuş olabilir. Eğer sizin hesabınıza ödüller eklenmedi ise (sorun yaşnaan sunuclarda oynuyorsaız ve beliritlen sorunlardan biri ile karşılaşti iseniz), lütfen support ekibi ile iletişime geçiniz.

Geçen hafta sonu bazı sunucularda GK çift ödül, tecrübe ve Şeref gününde oluşan sorundan ötürü telafi verilmektedir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.