Telafi Kodu Gelecek Mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-ASLANBEY-] tarafından 16 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Malum oyunda sorunlar vardı giriş yapılmadı buglar oluştu. Bug yapanların ceza alıp almayacağı belirsiz (ben ceza almayacaklarını düşünüyorum). Fakat en azından diğer oyuncular için telafi amaçlı CİDDİ hediyelerin olduğu bir kod gelecek mi?

2. Richie

Richie User

o oyun hatalarından faydalanan kişilerin kullanamayacağı bir kod oluşturmalarını mı bekliyorsun ?

3. Mesela vip üyeliği olan oyuna giremedi vip paketi gelebilir telafi için. Bu sürede bug yapanlar ceza yerse, oyuna giremezse bundan faydalanamaz bu kadar basit niye anlamayıp uzatıyorsun!

4. By_LED

By_LED User

Uzun süredir düşünüyorum ,bu botlar var değil mi ve arada sadece banlama yapılıyor değil mi ve uzun süredir bir çözüm bulunamadı değil mi?

N/A

Gel gelelim yakın zamandaki GG ve SEPROM buglarına.
    Yetkililer dedi ki(adminler), yakın zamanda bug kullananlar için yeni bir yazılım hazırlanacaktır!!! Kimsenin yanına kar kalmayacaktır!!!
    Ben bu nokta da şu soruyu sorarım. Botlar için 10 yıldır 1 adet yazılım yapamadı mı şirket???? Bir bug için yazılım yapma kararı alınmış(ne kadar doğru), botlar için tık yok!.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Temmuz 2020
    OneDayOneNight bunu beğendi.
  5. 369512db

369512db User

aylar geçmesine ragmen şeref buglu hesaplar hala aktif onlara birşeyler olmadıgına göre seprom ve gg buglu hesaplarada hiçbirsey olmayacaktır.

OneDayOneNight bunu beğendi.
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Telafi kodu talepleri yapılmıştır. Onun dışında içeriğine Merkez Ekip karar vermektedir. Ne yazık ki telafi kodu olması durumunda içeriğine bizler karar veremiyoruz. Geleceği hakkında görüşüm ise şu olacaktır; 19 Temmuz tarihine kadar geçerli bir kod yayınlandığından dolayı tekrardan bir kod gelip gelmeyeceği biraz meçhul.
    Yapmış olduğunuz asılsız ithamdan dolayı gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Yazılımı hazırlayanların Merkez Ekip olduğunu, Adminlerimizin bu tür yazılım hazırlıkları ile alakalı bir durumu olmadığını da belirtmek isterim.
    İlerleyen süreçlerde bu tür bug kullanıcılarına karşı yapılacak olan yaptırımdan sonra belirtmiş olduğunuz görüşünüz ile alakalı düşüncelerinizi tekrardan Forum Kanalında belirtiniz.

Unutmayalım arkadaşlar er yada geç bu tür bug/bot kullanan oyunculara karşı gerekli yaptırımların yapılacağını tekrardan belirtmek isterim.

İyi Forumlar Dilerim.

7. konu kilitlensin lütfen

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.