Telafi Kodu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Fatih_beytr4 tarafından 22 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik ve güçlendirmelerimiz oyunun kendi hatasından dolayı etkinlik süresi ve şeref tecrübe sürelerimiz boşuna gitti. herhangi bir telafi söz konusu mu bence olmalı.

»вαвuя•ѕнαн« bunu beğendi.
  2. Richie

Richie User

yaptılar zaten , stayhome kodu ile bir haftalık şeref ve tecrübe desteği verdiler

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyunda bulunan Lag ve Bağlantı sorunlarından dolayı telafi ödülü verilmiştir.
    Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

4. zalim

zalim User

konu açık kalmış ama bu geçen haftanın telafisi idi bu hafta yine aynısı oldu buna bağlamanız ilginç

Fatih_beytr4 bunu beğendi.
  5. yaramaz35

yaramaz35 User

23 nisana özel kod bekliyoruz inşallah gelir

6. bence de stayhome kodunu keşke sonra kullansaymışım çok lag var oynanmıyor doğrusu kapıya giremiyoruz girsek bile çıkmamız gerekince bir daha girmekte zorlanıyoruz vs... bence bir kod daha gelmedi ben cidden verimli kullanamadım hem kodu hem de etkinliği yaklaşık 10m uri 100m de şeref zarardayım şuan... :(

7. Arkadaş duygularıma tercüman olmuş.

8. +1

9. Lag sorunları sebebiyle verilen telafi ödüllerindeki destekleri , yine lag sebebiyle yeteri kadar verimli kullanamamak ironik oldu :)
    23 nisan için kod gelecek ise umarım direk ganimet anahtarı / uri / cephane tarzında bir kod olarak gelir diye ümit ediyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.