Telafi ödüleri açıklandı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MUSALLAT[ASİL] tarafından 22 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yarından başlayarak (23/11), 30'a kadar tüm sunucularda bir giriş bonusu yapacağız.
    Bu giriş bonusu, bazı sunucuların yaşadığı ciddi gecikme sorunları için tazminatın yanı sıra birleşme sürelerinin kesintiye uğramasını da kapsamaktadır.
    Global American örnekleri dışındaki tüm sunucular için:
    - 2 haftalık premium
    - 1 haftalık indirim
    - 7 gün HON-50 güçlendirici
    - 7 günlük EP-50 güçlendirici
    - 10.000 Seprom
    - 20.000 Uzay Kupası Grubu C mühimmatı
    - 20 saatlik DMG-B02 güçlendirici
    - 20 saat SHD-B02 güçlendirici
    - 20 saatlik HP-B02 güçlendirici
    Küresel Amerika örnekleri için:
    - 2 haftalık premium
    - 1 haftalık indirim
    - LF-4-HP Lazer
    - 14 gün HON-50 güçlendirici
    - 14 günlük EP-50 güçlendirici
    - 10.000 Seprom
    - 20.000 Uzay Kupası Grubu C mühimmatı
    - 50 Hindistancevizi Yağı
    - 30 saat DMG-B02 güçlendirici
    - 30 saat SHD-B02 güçlendirici
    - 30 saatlik HP-B02 güçlendirici

HAYAT, ⚪ŞahinBey⚪ ve *-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  2. a_kerim

a_kerim User

o kadar bekle bu saçma ödülleri ver yazık bari oil yada üri verselerdi

3. Vay canına nasıl bilgin oldu acaba. Zaten kimse Discordta girmiyor. :)

4. aga be translate kurbanlarında bugün sjhdjasjdahjf

5. ödüller buysa
    :)) ödüller bu ise tatmin edici değil vıp ve indirim hariç ama siz yinede resmi bir açıklama bekleyin sonra hayal kırıklığı yaşamayın

6. amerikadaki hp-lf4 ve oili kıskanırım yalnız

⚪ŞahinBey⚪ bunu beğendi.
  7. oil o beyler peki hangi admin veya forum görevlisi uğraşıyo bizler için hep merak hep haksızlık olıuyor bakın bunu öğrenen ve paylaşan kişi bir oyuncu oysa adminler neden o kadar önemsemiyip yayınlamıyorlar

8. konu amerika forumunda modlar tarafından paylaşılmış ve amerika,global amerika sunucusu adına yazılmış. Bir haber olduğu zaman modlarımız paylaşır zaten

9. cevabı ben vereyim amcalar gelmeden, çünkü bize gelen resmi bir gönderi yok :D sizi resmi olmayan birşey paylaşarak zan altında kalmak istemeyiz

⚪ŞahinBey⚪ bunu beğendi.
  10. aga bizim sunucuya yanlız hp gelmesinin sebebi biz kapıda sıkıştık bu sorunu serverin yarısı yaşadı lazer storm günüydü hatırlarsanız ondan 1 hiper verildi ama o gün o kadar teror kapısı bitirdimki uri kasmak için 1 m den fazla uri olmuştu 3 kapı yaptıktan sonra kapıda sıkıştı hesabım ve desteklerim gitti pet yakıtım bitti onun telafisi
    aga k.b sana katılmıyorum ben oyuncuyum mod admin ddeğilim ama herkezden önce ulaşıyorum bilgilere

resmi değil tahminde değil bu ben duydum paylaştım isteyen bakar inanır istemiyende görmemezden gelir bana ulaşan bilgi bu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Kasım 2018
    ⚪ŞahinBey⚪ bunu beğendi.
  11. hocam aldıgın bilgi dogru cunku amerikan forumunda bu dedğin gercekten paylaşılmış ben de girip teyit ettim ve ayrıca bize gelmıyor hp lf4 amerikan serverlerina geliyor

12. burada tüm serverler hakkında bahsediyorsa haklısın

13. Discordda paylaşılan gönderiler yeterince resmi bence, hayırlı uğurlu olsun :D evet ama özellikle premium ve indirimin bu hafta sonuna denk gelmesi birçoğumuzu sevindirecektik :)

.Paradoks. ve ⚪ŞahinBey⚪ bunu beğendi.
  14. evet aga biz kapıda sıkıştık ondan hiper lf 4 gelicek biz kapı yapamdık bir oyun hatası oldu kapıdan ne atlıyabildik neden birşey öyle dona kaldı pet yakıtı bitti destek para ile aldığımız süresi bitti kapı yapamadık o gün ondan

15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Telafi ödüllerinin içeriği Discord üzerinden yayınlanmıştır.

23-30 kasım tarihlerinde hesabınıza giriş yaptığınız zaman telafi ödüllerin alacaksınız. Telafi ödülleri sadece 1 kez kazanılabilir.

Türkiye sunucuları için telafi ödülleri aşağıdaki gibidir:
    • 2 hafta premium,
    • 1 hafta indirim avantaj paketi
    • 7 gün HON-50 desteği
    • 7 gün EP-50 desteği
    • 10000 Seprom
    • 20000 SpaceCup grup C Cephanesi
    • 20 saat DMG-BO2 desteği
    • 20 saat SHD-BO2 desteği
    • 20 saat HP-BO2 desteği

Iyi forumlar.

ÐΛV!Ł ve MUSALLAT[ASİL] bunu beğendi.

16. Sayın Modum Yarın girsem hepsinden alabilcekmiyim yoksa hergün 1 tanesi alarakmı devam edicem.

17. Merhaba,

Hepsini toplu olarak sadece 1 kereye mahsus alacaksınız.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  18. "To clarify, the Global America 1-5 servers had much longer downtimes than everyone else due to a couple errors they encountered during the merges, this is why they have more in their login bonuses."

Sunucu birleşimi sırasında Abd sunucularında daha çok sıkıntı çekildiği bu yüzden ödüllerin daha iyi olduğu yazılmış. Sayın moderatörler ben sanmıyorum bizden çok sıkıntı çektiklerini acaba bildirebilir misiniz bu durumu?

19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sunucu birleşimi Türkiye sunucularında beklentiği gibi bitmişdir. Lakin Global Amerika sunucuları için bu birleştirme işlemi çok daha uzun sürmüştür. Bu sebepten telafi ödüllerinin içeriği farklıdır.

İyi forumlar.

20. Ama şöyle birşey var orada sunucu birleşimi sürerken biz burada oyunu oynayamadık birleşim yüzünden. Sürekli bağlantı kopmaları, takılmalar, bağlanamamalar oyun oynanamaz haldeydi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.