Telafi Ödülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 14 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar.
    Acaba haberim olmadan bir telafi ödülü falan mı geldi ?
    %145 TP, %145 ŞP desteği var şu anda anlamadım :/ ben satın almadım ve eternal gate dışındada hala etki ediyor.

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Merkez ekip tarafından bize telafi hakkında bir bilgi gelmedi. Şahsi hesabımda da bahsettiğiniz şekilde bir destek yok. Rica etsem durumun incelenmesi adına support ekibimize başvurur musunuz?

İyi forumlar dilerim.

3. joetly

joetly User

oyun içi Sayborg etkinliği sekmesine tıkladığınızda destekler bölümünde Ebedi kapıda kazanılan destekler gözüküyor ama x-1, x-2 gibi haritalarda destekler çalışmıyor. sadece o sekmede gözüküyor. gerçi Ebedi kapıda şeref puanı desteği yok.

Ekran görüntüsü atarsanız belki forum moderatörleri incelemede bulunup daha detay bilgi verebilir.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Etkinlik kapısında kazandığınız destekler yalnızca kapı içerisinde aktif bir şekilde kullanılabilinir. Oyun içi aldığınız veya kazandığınız Şeref, Tecrübe, Hasar, Kalkan, Kalkan yenileme, Hammade Bulma ve Tamir destekleri hem etkinlik kapısında hem de normal haritalarda aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.
    İyi forumlar.