Telafilerin Düzenlenmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve smoonrise tarafından 7 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. smoonrise

smoonrise User

Malum oyunda sorunlar var ve bununla ilgili telafi ödülü verildi peki bu telafi neyi kapısıyor ne kadarını telafi ediyor ? bir önceki büyük sorunlar olduğu zamanda aynısı için konu açtım ve teki gördüm TR ekibinden . verilen telafilerden sonra devam eden sorunlar için yaşanan kayıplar ne olacak ?
    basitçe 3 günlük %50 tp şp verildi ve 19 kadar kullanma hakkı verildi . kullanım süresi 19 olması güzel peki verilen telafi ödülünden sonraki günlerdeki yaşanan sorunlardan kaynaklana kayıplar ne olacak ? merkez tüm sorunları ortadan kaldırdıktan sonra telafiyi verse ve arad geçen günleri baz alıp ona göre miktarı yada önemini ayarlasa daha doğru olmazmıydı ? kayıpların kesin talefi edileceğini açıklayıp oyucuların tepkisini azaltmak için sorunların devam ettiği zamanda vermese telafi daha doğru olmazmıydı ?
    birçok oyuncu sıralama ve rütbe konusuna meraklı ve ilgili sorun yaşamayanlar oyunda bu telafi ile aradaki farkı yine açmış ve yine adaletsiz bir durumdan faydanlanmış oldular.zaten malumunuz uzun zamandır rütbe ve sıralama artışının şikayetleri varken bunun bir bugdan mı yoksa uzun saatler kasılma sonucu mu olduğu belli değilken (bence birden çok kullanıcı 1 hesabı kasması durumu çok yaygın ) bu zamansız telafi verilmesi ve telafinin kapsamının kısıtlı bir zamanı kapsıyor olması bence doğru değil . TR ekibinin bu konuda düşüncesini merak ediyorum.

2. Foden

Foden Guest

Merhaba,

Bildiğiniz üzere verilen kod 19 Temmuz gününe kadar kullanılabilir. Ben şahsen oyun tam kendine gelmediği için kullanmadım ki sizlere oyun düzeldi hataları ayıkladık diye bir mesajın çevirisinide yapmadık. Miktarı sizlere göre düşük olabilir bu her oyuncu için değişebilir bir şey. Biz zaten sizlerin mağduriyetinizi fark edip geri bildirimimizi teknik ekibe ilettik sadece beklemek zorundayız. Hesaba birden çok oyuncu girdiği ile ilgili bir kanıtınız var ise chat üzerinden /report sistemini kullanıp fotoğrafını çekip pilot profili ile birlikte supporta iletirseniz gereken cezayı alabileceğinden şüpheniz olmasın ^^

Farklı bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. smoonrise

smoonrise User

Foden Mod bende belirtmiştim zaten 19 temmuza kadar süre var bu güzel birşey , peki bu telafi oyun sorunlarının ne kadarını kapsıyor kaç günlük sorun için verilen telafi onu sorguluyorum. ve neden sorunlar geçmeden verildi onu sorguluyorum sorun yaşamayanlar ile sorun yaşayanlar arasında rütbe farkını dahada açmaya sebeb olur diyorum . diğer husus konsunda kimse bu hesabı 2 kişi kasıyoruz demez kanıt yazılı almam lazım bunuda kimse yapmaz , bir örnek vermek gerekirse tv haberlerde yakalanan hırsıza neden çaldınız diyorlar spiker adamın cevabı : '' ne çalması ben bişey çalmadım yanlışlık var '' oluyor . yani kimse kabul etmez eğer TR ekibinde oyunda aktif oynayan ve hatta hesabı iyi durumda iyi klanlarda olan varsa bu dediğimi çok iyi anladı onlar . oyun içerisinde zaten aktif olan belirli bir oyun bilgisine sahip oyuncular genaral sıralama gemilerini 1 den fazla kişileri oynadığını bilir .

TR ekibinden benim isteğim verilen telafilerin sorunun devam ettiği gün boyunca (halen devam ediyor sorunlar) eşit miktarda olup olmadığını düşünüp benimde açtığım konuyu kanıt alıp merkeze bildirilmesi gerekip gerekmediğine karar vermesi .
    konu kilitlenebilir , hayırlı mesaiiler .

4. kardeşim bu hep böyle olmuştur kıyamete kadar bu oyun devam etse böyle olmaya devam edecektir yıllardır hep aynı oyuna girme sorunu yaşanır girsende oynayamazsın gider sana indirim paketi yada şp tp desteği verirki oyun oynanmazken boşuna gitsin mantık yıllardır değişmedi değişmezde değişmeyen tek şey do kendisidir.

5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bizler her zaman oyuncuların tarafındayız ve bu tür sorunların tamamında gerçekten ama gerçekten "tatmin edici" bir telafi talep ediyor ve bunu bekliyoruz lakin yalnızca talep edebiliyoruz işte, yapabildiğimiz tek şey bu. Bu doğrultuda konuyu tekrardan raporlara ekleyeceğimden şüpheniz olmasın. :)

Maalesef support birimimiz kanıt olmadan işlem yapamıyor. Birim yalnızca yetkileri dahilinde kanıt sunulduğu sürece işlem yapabilir.

Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.