Telafinin Telafisi indirim kod gelsin

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve noktakoyam tarafından 27 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. noktakoyam

noktakoyam User

Merhaba

Şimdi geçen event katlayıcı almıştım yaklaşık 4 günü boşa gitmişti. güvendim aynı hatayı yine yaptım gittim yine katlayıcı aldım. pişman oldum ama iade vermiyorlar. daha şimdiden event 2 gün geçti. muhtemelen 4 5 gün daha düzelmez. totalde 14 günlük katlayıcıdan 4 gün felan yararlanmış olcam. bari indirim kodu verin ona varsayalım

Marwitz bunu beğendi.
  2. Kamber51

Kamber51 User

Hadi diğer etkinlikte saldırı oldu, bir öncekinde nezle oldunuz, ondan öncekinde sular kesikti çalışamadınız vb... Peki bu sefer ne oldu. Dudağınız da uçuk mu çıktı.

Marwitz bunu beğendi.
  3. Ädmin1

Ädmin1 User

ne indirim gelsin ne kod gelsin bırakın etkinlik istemeyelim normal oyun sağlam kalsın.etkin lik diye bişeyler vermeye çalışılıyor sonra verdiklerine pişman olup nasıl kısarızın derdine düşüyolar.ne saldırısı bırakın hikaye dinlemeyi olayın özeti budur

Marwitz bunu beğendi.
  4. 82LiLeR

82LiLeR User

eminimki şu anda bu oto programcıların hepsi oyundadır chate de alaycı sohbetlerini yapıyorlardır bir tarafdan çay çekirdek keyfide cabası bunu daha önceleri dc ts ortamında iken kullanan çok kişi vardı klandan çıkma sebeberinden okadar uyarmama rağrmen yani o ortamdayken biz giremiyorduk onlar harıl harıl kasılıyordu yani bot oyunun önüne net bir şekilde açık ara önde gidiyor bu nasıl bir iştir anlamış değilim anlıyorum esasında koruma konunu gibi herkes kendini korumaya almış olan bizlerin kıymetli zamanına oluyor

Marwitz bunu beğendi.