Telefon Uygulaması!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tequila-Can tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Telefon uygulaması olsun mu ? Olmasın mı ?

1. Evet

62,5%
  2. Hayır

12,5%
  3. Karamsar

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Geliştirilmeli

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben kendi fikrimi söylemek istiyorum.Arkadaşlar "DARKORBİT" oyununun telefon uygulaması olsa iyi olmazmı? Şu şekilde uygulamada sadece "Açık Arttırma,SKYLAB,Galaksi Gates,Geliştirmeler,URIDIUM,Hangar,Klan,Dükan" bunlar olsa bence çok güzel olurdu.Ben okula gidiyorum sabah 9 da okulum başlıyor ve saat 17:10 da bitiyor okulum.Ben okuldayken Teklif bassam,SKYLAB geliştirsem(Gemiye ham madde göndersem,Refinerileri geliştirsem),Mesela dükkanda birşey indirime girdiğinde telefonumdan alabilsem Güzel olmazmıydı?

2. Bu dediklerin var zaten telefondan siteye gir hesabına giriş yap hepsini yapabilirsin

3. Siteye giriş zor oluyor uygulama yapmak o kadar zor değil sitede yarım saat uraşıyorum.Uygulama olsa gayet güzel olurdu.Sadece fikrinizi almak istedim.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Bahsettiğiniz olayı ben şuanda tlf dan yapıyorum ek uygulamaya gerek yok diye düşünüyorum hatta ben yaratık bile kestim tlf la :D

Keyifli Forumlar

DraydiBoy bunu beğendi.
  5. Abartmayınız.Adobe Flas Player gerektiriyor sizin telefon galiba 2020 yılına ait ? :D

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

note 3

7. S4 var Iphone 5s Var Ipad 2 Var giremiyorum :D

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

ben taracıyla rahat bir şekilde giriyorum ve straneur kesebiliyorum x-8 haritasında :D

9. :D şaşkınım şimdi denedim telefonun desteklemiyor dedi.Ben yatıyorum iyi geceler.

10. Merhaba ,

Bazı telefonlardan giriliyor. Ayrıca buna benzer bir çok konu açıldı. Bölümde biraz arama yaparsanız bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

11. Prophecy

Prophecy User

Konu zaten var emeğe SAYGI denen birşey var ayrıca zaten telefondan giriliyor

Bend de Ipod 2 var ve çok rahat giriyorum ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Eylül 2014
  12. Telefon Android ise, root atılarak, bissürü uygulama indirilerek, açılabilir. Dünya kadar bununla ilgili uygulama var.

Apple ürünleri ise, jailbreak yaparak tekrardan uygulama yükleyerek girilebilir.

Tarayıcı ile denenirse, çok kasmalar olacaktır.

Uygulama olması taraftarıyım.

Amma velakin böyle bir konu açıldı.

13. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence olmasın (Bende 3310 olduğu için karşıyım akıllı telefonum olsa kesinlikle olmalı derdim :D :D )

14. Merhaba ,

Bölümde araştırma yaparsanız benzer bir çok konu bulabilirsiniz. Aktif olan konudan devam edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.