telefon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. telefona 182 tl koydum acaba x3 te 330k uridum çekebilirimiyim x3le 990k uridium yapıor 1 gun içersinde o kadar harcama yapabilirmiyim
    not : turkcelim

2. SpookS

SpookS User

Merhabalar,

Gün içerisinde istediğiniz kadar uridium harcaması yapabilirsiniz.Yanlış hatırlamıyorsam mobil olarak tek seferde en fazla 70TL harcama yapabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

3. eminmisiniz x te yani 1m uri çekebilriiym

4. SpookS

SpookS User

Merhabalar,

PaytoGO servisimiz hakkında buradan daha detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

Ben sana söyliyim kardeşim 45tl ye 225k uri alınabiliyor bildiğin gibi 182 tlye 1m uri çekemessin malesef fakat 225k uriyi 4 kere tek tek çekebilirsin...Yani 1seferde 225k uri çekebiliyosun.Sonra 1 daha 1 daha ve 1 daha yaparsın 900 k uri gelmiş olur ...İnşallah anlamışsındır.Bu arada turkcell için aylık limit 360 tldir.Daha fazla uridium vb. harcamalar yapamazsınız..

6. Merhaba ,

Her operatöre göre farklıdır fakat aşağıdaki bilgileri incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.