Telefondan darkorbit oynamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Help_me44 tarafından 24 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Help_me44

Help_me44 User

Bu oyun telefondan oynanilabiliyormu

2. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba;

Darkorbit şu anda sadece Windows işletim sistemini kullanan bilgisayarlarda çalışmaktadır. Oyunu oynayabileceğiniz herhangi bir mobil uygulama yoktur. Harici programlar ile erişebilir misiniz bunu bilemiyorum fakat, legal olmadığını ve herhangi bir sorunda Bigpoint'in sorumlu tutulamayacağını bilmenizi isterim.

İyi Forumlar.

3. lEfe

lEfe User

Ek bir yazılım program kullanmadan yinede darkorbite girebilirsin
    Sadece açık arttırma ve skylabda takılırsın
    Oyuna ilk başladığımda gece geç saatlerde telefondan açık arttırmaya girip iris alırdım
    Skylabını geliştirebilirsin o kadar malesef

4. Telefondan eskiden Puffin ile telefonda sıkıntı yaşatmazsa kısmen oynanıyordu. Fakat istemci'ye geçiş yapılınca maalesef telefondan en fazla açık arttırma'ya bakarsın , teklif verirsin vs bir de skylab geliştirmen gerekiyorsa geliştirme başlatabilirsin.

Yani işin kısası npc kasmak bir yere kadar oynanırdı düşmanla kapışmaya gelince imkansız gibi birşeydi. Artık oyuna bağlanma yani haritaya girme şansı yok. İlerde mobil bir şeyler yaparlar mı bilmem ( Gerçi henüz unity'e bile geçiremediler ) şu an için mobil'den oynamak imkansız.