telefondan darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -qweugeqwe- tarafından 15 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum benim cihazim samsung galaxy s3 ben darkorbitte örnegin.5-3 de paladyum toplamak ıstıyorum yada skylabdan sevkiyatları telefonumdan yapmak ıstıyorum bunu hangi prgoramla yapmamı önerirsisniz

2. puffin browser diye bir uygulama var google playde ordan yapabilirisn

3. sizce bu program sağlıklımı ???

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Adobe , Flash Player desteğini mobil sistemlerden çekti.

Bunun nedeni HMTL5 çıkması. HTML5 Kendi içerisinde Flash Player desteğine sahip olan bir yazılım çekirdeği.

Mobil sistemlerde Dark Orbit oynamak için , Kendi Flash Playerına sahip bir Browser ( Tarayıcıya ) ihtiyacınız var.

Aşağıda ki konu size yardımcı olur.

Android Puffin Web Browser

Peki bu program sağlıklı mı ?

Programın sağlığından kastınız , yazılımsal bir sorun çıkarır mı ? ( Virüs vs. ) pek sanmıyorum.

Ancak donanımsal açıdan sağlıklı olmadığını açık bir şekilde belirtmek gerekir.

Dark Orbit grafikleri gereği , oldukça yüksek miktarda Ram ve İşlemci gücü kullanmaktadır.

Buda telefonunuzu maksimum kapasite de çalışmasına yol açacağından , telefonun ateş gibi ısınmasına yol açacaktır.

Telefonlarda bilgisayarlar gibi soğutma için fan sistemi bulunmaz.Elektronik sistemler için ısı bir kabustur.

Basit tabirle , Telefonunuzun ömrünün kısılmasını istemiyorsanız yada Kaliteli ve sevdiğiniz bir telefona sahipseniz , Oynamanızı tavsiye etmiyorum.

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 15 Şubat 2015
    Kıta40 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.