Telefondan Darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **EIC-CIE** tarafından 14 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. Ben şunu sromak istiyorum bizim evde internet bağlantısı olmadığından ben hiç yoktan günlük giriş bonusunu alayım diye telefondan giriyorum oyuna bonusu alıp çıkıyorum.Ama telefonda öyle lüks değil dandik :D yani şimdi şunu sorucam benim böyle girmem yasak veya bann sebebi olabilirmi diye ? yani telefondan girince değişik algılayıpta banlamazlar değil mi :D ondan korkuyorum da??

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gis kurallarını okuyunuz lütfen soruzun cevabı orada bulunmaktadır.

İyi Forumlar

3. Gis kuralları nerede yazıyordu acaba?

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kullanım koşul ve şartlara buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

5. 5.LİSANS KISITLAMALARI

Oyunlarımız sadece değiştirilmemiş geleneksel tarayıcıda veya oyun için geliştirilmiş client'ta oynanabilir. İzin verilmeyen yardım programlarının, botların, yazıların, makroların ve oyunun işleyişini otomatik hale getiren veya client'ın görünümüne ve kullanımına etki eden bütün diğer uygulamaların kullanımı yasaktır. Bu tür uygulumaların kullanımı belirlendiğinde cezai işlem uygulama hakkımız bulunmaktadır.

Burda demek istediği benim yaptığıma ters herhalde? :) Teşekkürler yardımınız için.

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederiz,Konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

7. Merhabalar;

Hayır telefondan oyuna giriş yapabilirsiniz,orda bahsedilen oyuna müdahale eden haksız kazanç sağlayan bot, veya eğişik yazılımlardır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.