Telefonum kara listede....

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BobMarleyFaruk tarafından 29 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Telefon numaram kara listeye alınmış nedenini bilmiyorum. Ödeme yapamıyorum bunu nasıl düzeltebiliriz. ita serverinde olduğum için derdimi anlatmak zor bunun kolay bi yöntemi varmıdır. Tr supportlarımız yardımcı olabilir mi.Nasıl bi yol izlemeliyim moderatörlerim .

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Malesef italya serverinde oynadığınız için TR ekibinden destek alamazsınız. Bu konuda bağlı bulunduğunuz destek birimi ile iletişime geçip, onlarla sorununuzu çözmeniz gerekir.

İyi oyunlar.

3. 01fy

01fy User

Bana ulaş metin yazdirayim italya 3 aka klanı 9-12 gibi bi sıralamamız var şuan aynı serverdayiz klandan birine rica ederim yarın öğlen bana ulaşırsan bayezid the thunder ben

BobMarleyFaruk bunu beğendi.
  4. Öyle yapayım da . Ödeme sorunlarına geldiğimde
    1- Hizmet sağlayıcısında müşteri numarası (opsiyonlu) *
    2-Transaksiyon ID *
    3-Ödeme zamanı * (ödeme yapamadımki bunu zorunlu seçenek sunması çok mantıksız )

bu 3 ü zorunlu olanlar bunların 1 ve 2 . maddeleri nelerdir.

5. 01fy

01fy User

Ülke Türkiye olarak mı gözüküyor

6. Evet ödeme bölümünde türk bayrağı var ama herşey italyanca support , premium katlayıcı herşey italyanca . Bu arada yarın ts de görüşelim.

7. 01fy

01fy User

Bizim klanın ts sine gelirsin öğlen vakti bizim adamlardan birine yazdırırız ama düşünce olarak , telefonun kara listede değil hesabın sorunludur muhtemelen çünkü benim hesabım da da telefonla alışveriş yapılmıyor tabiiki benim bayrağım italya gözüküyor ama arkadaşım kendi numarasıyla denedi ve sorun hesapta . Muhtemelen sendede aynı sorun var.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.