Temelli Yasaklanma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Topraksu tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Topraksu

Topraksu User

Merhaba,

Benim hesabım ortak kullandığım arkadaşımın (benden habersiz) bot kullanması sebebiyle temelli yasaklandı. Muhtemelen ben tatildeyken oldu, ayrıca arkadaşın günahını almak istemem şimdi ama ya bir yanlışlık var ya da arkadaşım bot kullandı.
    Geceleri uyuyamıyorum yatırdığım paralardan dolayı ve supporta 2 kez mesaj yolladım 1 tanesinden haber alamadığım için geri mesaj yolladım ama hala cevap gelmedi.
    Bu banın kalkama ihtimalı varsa nasıl, yoksa paramı geri alabilirmiyim :(

Teşekkürler.

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Bot kulanmak gişe kurallarına aykırı ve cezası süresiz kapanmaktır kapanman gemiler kesinlikle açılmazlar sadece bottan kapanan hesaplar için gemiye bot kulanıldığı için paranızın iadesini alamazsınız

Keyifli forumlar

3. Topraksu

Topraksu User

Yani kullanan ben olmasamdamı :(
    Ben ömrüm hayatım boyunca 1 kez bot kullanmadım ve şimdi elimden uçup gitti herşey :(

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Kım kulanırsa kulansın ama önemlı olan kulanılan gemı olduğundan gemi süresiz kapanmıştır

Keyıflı forumlar

5. Topraksu

Topraksu User

Teşekkürler.

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

sorun çözüldüğünden konu kilitlenmiştir

iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.