Destek tercih arasında kaldım hangisi mantıklı yardım (x4 bitmeden acil)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 11 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın modum siz ve arkadaşlardan cevap bekliyorum x4 var şuan şuan uridium çekiyimmi ?

yoksa hesabıma sunulmuş 330.000 u 124 tl kampanya var bu kampanyayı x3 te alsam 990.000 u gelmiş olacak x3 te diğer türlü 124 liraya 600.000 u gelicek sizce haftayayı bekliyimmi pazar günü yarın çıkmaz gibi x 3 ?

birde bu bana sunulmuş 330.000u özel teklif kaç gün sürer haftaya kadar beklesem x3 ü kaybolur mu bu bana sunulmuş teklif penceresi ?

2. Tek seferlik teklif diye biliyorum. Modlar kesin cevap verecektir. Hazır yakalamışken almalısınız bence :)

3. teşekkür ediyorum hayır yani şimdi x3 te almam sizcede mantıklı değil mi 990.000 u 124 liraya gelmiş olucak yarın x3 çıkar mı ki beklesem mi teklif ne zaman a kadar geçerli sizin tavsiyeleriniz önemli benim için şuan

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Cevap veren üyemize teşekkür ederim. Dediği gibi tek seferlik bir tekliftir.

Sizdeki kampanyalı fiyattan çekerseniz uridium Helix %400'de 4 katı gelecektir.

İyi forumlar.

5. modum sorum o değil şimdi bana sunulmuş bu teklif ne zaman kadar geçerli ben teklife tıklayıp uridium alana kadar mı birinci sorum buydu ?

ikinci sorum sizce 330.000 u x3 te 124 liraya çekip teklifi değerlendirerek x3 te daha karlı değil mi ? yani korkum bu tek seferlik teklif aniden kaybolur ne x4 de çekebilmiş olurum uridium ne de x3 ü bekleyene kadar teklifi kaybetmiş olurum ondan yararlanabilirim yani teklifin süresi ne kadar geçerli haftaya çıkacak x3 ü beklesem kaybolur mu teklif ?

ayrıca 330.000 u 124 liraya x3 te çekip 990.000 u yu 124 liraya getirmek x4 ten daha karlı dimi x3 beklememi önerir misiniz

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Siz kampanyalı fiyattan alışveriş yapana kadar o kalacak. Satın alımı yaptığınız zaman gidecektir ve normal fiyatlardan alışveriş yapacaksınız.

Şuan Helix blitz %400 var. Uridium çekerseniz 4 katı gelecek. x3 te Uridium çekerseniz 3 katı gelecek.

Yani 330.000 uridiumu x3 te çekerseniz 990.000 Uri. x4 te çekerseniz 1.320.000 Uridium alacaksınız.

İyi forumlar.

7. Osas

Osas User

Arkadasim dalgami geciyorsun matematigin yokmu 330k uri almazsan 10 yil bile kaybolmaz o teklif hep cikar gelmis x3 daha karli diyorsun x4 den dalgami geciyorsun x4 varken alacan 1.300.000 civari x3 de 990.000 uri gelecek suan x4 var anlami 4 kati demek sen suan gelmiş 3 katini beklesem daha karli olur ne zaman gelir diyosun o teklifi x4 de alacan 1.3m uri gelecek bidahada teklif falan gelmiyor sen niye 3kat bekliyorsun anlamadim pozitif sayi bunlar - degil (4>3) bir seyi 4 le carparsan 3le carpimindan fazla bir sayi cikar niye suan x4 de almadın acaba 330 bini 3 le çarpıp 2 000 000 falanmi hesapladin acaba 3 kat ne zaman olur onu bekliyorsun

Son düzenlenen: 11 Şubat 2017
  8. dostum teklifi x4 te kullanamıyorum çünkü x4 dediğiniz uridium sayfasında tıklayınca uridium miktarları artıyor 1.300.000 uri 249 tl ye gelmiş oluyor ve bana gelen 330.000 124 lira teklifi kullanamıyorum çünkü uridium sayfasına tıklayıp uridium almam gerekiyor x4 ten yararlanabilmem için ve x4 sayfasındada 600.000 uri 124 liraya geliyor ama bana gelen teklif 330.000 uri 124 lira x3 te çektiğimde o sayfa açık olunca 990.000 uri oluyor diyorum matematikte sorun yaşayan oyun bilgilerindede sorun yaşayan sensin sanırım biraz dikkat et tane tane oku .

sorumun cevabını aldım keşke bunu daha önceden bilseydim kaçırdım x4 ü sağlık olsun o sayfa x4 çıktığında kayboluyor çünkü neyse

9. Osas

Osas User

Bak simdi kisa cevap verecem x4 varmi var ac teklifi al 330 u sana 3den fazla gelecek cikmiyorsa gecmisi sil cerez falan giris yap oyuna ondan cikmiyordur daha dun x4 de ozel teklif cektim geldi kaybolmaz baya uzun sure durur

10. Merhaba ,

Konuyu daha iyi yardım alabilmeniz için uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

11. Osas

Osas User

Alamadiysan bir dahaki x4 u bekle x4 geldiğinde gecmis cerez sil herseyi temizle oyuna gir teklif cikar sabirli ol o teklif kaybolmaz

12. eyvallah sağolasın ben yanlış biliyormuşum o pencere sadece x3 te kaybolmuyor sanıyordum bidahaki x4 ü beklemek en mantıklısı teklif duruyorsa dediğin gibi

13. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bir sonraki sefere artık.

Konuya gerekli cevaplar verildi için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.