Terör Efendisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GEMİDE•SOPA•VAR tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba

bu Terör Efendisi nedir üstünde Etkinlik sona erdiğinde meydan okuma görevi için ilk sırada yer almalısın. diyor etkinlik başlamadna önce verilen bilgiye göre bir ödülü olcaktı bunun sıralamasına nerden baka biliriz ve ne ödülü verilicek ne işe yarıyacak bilgi vere bilirseniz sevinirim.

2. Merhaba ,

Etkinlik ile ilgili Buradan bilgi alabilirsiniz. Konuyu tekrar inceledim fakat sorunuz ile ilgili net bilgi yok maalesef.

İyi forumlar.

3. merhaba

modum cerrah gibi olcak galiba die düşündüm 1. olmanız gerekiyor dior ama neyde 1. olmamız gerek onu anlamadım

4. Merhaba ,

Bilgi alabilirsem yada bilgisi olan oyuncular yazabilir.

İyi forumlar.

5. modum sizin bildiğiniz yoksa bence başkasının bilgisi hiç yoktur baya baktım bende hiç bi şey bulamadım bilgi verilmemiş sadece 1. olana cerrah gibi bi şey vercekler ama ne vercekler bilemiyorum :D

6. Merhaba ,

Tahminen etkinlik görevleri ile ilgili yada etkinlik kapısı ile fakat dediğim gibi net açıklama olmayınca kesin bir şey demek çok zor.

İyi forumlar.

7. Bekleyelim modum belki bilgisi olan vardır.

Kolay gelsin.

İyi geceler.

İyi forumlar.

8. Merhaba ,

Teşekkürler size de iyi geceler. :)

İyi forumlar.

9. :) saolun modum

10. [​IMG]
    (Oyun bozuk olduğu için resim alıntıdır)

Bu görevin ödülü yok çünkü bu bir yarış yani sıralama belirleme görevi. Açıklamayı okursanız bir yarışmanın olduğu belli oluyor ve görevde acele et diye belirtmiş.

Ek olarak: Demon kazanmanın 2 yolunda:
    Burada görev hedef ödülü diyor yani bu görevi hızlı bitiren ilk 10a girecektir.

Benim görüşüm böyle.

11. ola bilir aklıma öyle geldi benim de açıklamayı ilk gün okumuştum bu arada etkinlik görevlerini yap 4 5 falan çok iyi vermeye başlıyor

12. Bitti hepsi bi bu hortlak suratlı kaldı :D

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Görev Terörün Efendisi başarısını almak için vardır. Korku tüneli kapısını en hızlı bitiren kişiye verilecektir. Görevi yaptıktan sonra zorluklar kısmına geçer ve tekrar alabilirsiniz.

Bu sistemin nasıl çalıştığı hakkında pek bilgim yok ben bu görevi yaptım ama bana puan vermedi nedenini de bilmiyorum. Sorun varsada düzeltirler.

İyi Forumlar.

14. modum hepsinde siz varsınız daha ne istiyorsunuz :D neyse urinizi biriktirin kesin cerrah gibi olcak 1.lere verdiler sorna dükkana koydular 3 4 gün bi daha koymadılar :D uriniz hazır olsun dükkana gelince yapışırız :D

15. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Dediğiniz gibi hazırda bekleyelim o zaman :)

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.