Terör Girdabı -Beyin Fırtınası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |OИΞ-MΛИ-ΛЯMЧ|-|MΞQ| tarafından 22 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir kapı bu kadar zorsa mutlaka kolay bir tarafı olmalı. Buradan ,hatırlıyorsanız atladığınız kapıları yazın benimki mesela ilk 3 kapıdan üstteki sonrakinde sol ve üst devam ettim ve tabiki de talonlarla boğuştum.
    Size de talonlar geldiyse bir sonraki girişte farklı bir yer deneyip devam edin .Sanırım bu etkinlik de böyle. Almanya forumunda yaratıkların listesini paylaşmışlar , Almancasına güvenen bir ziyaret etsin derim.

2. Merhaba ,

Konuyu daha uygun olan bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

3. En kolay tamamlak icin nasil bir yol izlenm3li

4. Merhaba ,

Henüz vakit bulup kapıyı yapamadım. Yapanlar bu konuda yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

5. İlk bölüm geçilip 3 adet devam portalı gelince üstten gidilmemesini tavsiye ederim , 1-2 kutu fazla bıraksa da uğraşmaya değeceğini sanmıyorum. Ayrıca şu görseldeki A B C kapılarının hangisi olduğunu bilen birisi var mı , mesela üst taraf A sol B mi oluyor.

6. Kolay yolu şu , gidebildiğin kadar git 2-3 dtoid tasarımı al. 3 kere patla 20 saat sonra (yarın) tekrar yap, etkinlik bitene kadar boyle devam et. (İris hasar akmıyor zaten)

görsel tasarımları fullersin

7. İlk günü açmıştım konuyu, 1 kereliğine ne verecek acaba diye meraktan bitirdim, sonra cephane kastım :) yarın bitiyor iyi cephane birikmişti :S

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.