Terör Girdabı Etkinliği Nedir Anlatır Mısınız?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 8 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben oyunu ayda 1 kere filan oynuyorum can sıkıntısına ve bu gün gireyim dedim terör girdabı diye bir etkinlik varmış bu ne oluyor solace venom aegis elite var 7 lf4 gerisi full lf 3 ve canavarlara 175 vuran kalkanlar full 8 iris var 25 argeyim elit var filan x1 6 k küsür vuruyorum kalkan 400 k civarında seprom promerium bul ben bu etkinlikten bir şey ler yapabilir miyim yani yatmam demi çok

2. Ben geçen etkinlikte sona kadar gittim,ama çok elit harcatıyor.Bunu beliteyim x1 16.000 civarı vurmama rağmen ubersibelonlar yaktığını vermiyor. Size tavsiyem elit harcamadan gidebildiğiniz yere kadar gidin 5 hak veriyor.Sonra 20 saat sonra tekrar girebilirsiniz.Demonlardan ve bazı npclerden özel kutular düşüyor onları mutlaka alın içinden kıymetli cephane çıkıyor hiç değilse harcağınızı geri alırsınız.

3. demonlara nasıl geliniyor yani hangi npcleri kesmem lazım ve kapı çok kastırıyor mu pc eski benim biraz 200-300 slot çıkarsa gg

4. ETKİNLİK sayfasındaki sss bölümüne arkadaşlar paylaşım yaptılar orda tahminide olsa npclerin adetleri bölümler var kolay gelsin.
    teror girdabı yaratıkları hakkında bu konuyu aç

5. Arkadaşa katılmıyorum kapıyı bitirmeye özen gösterin 4. seviye pet protokolleri verecek.korsan etkinliğinde klanda ve kullanıcılarda birinci olarak birçok protokolü aldım tamamlamak için bulunmaz fırsat.

6. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Konunuz yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır. Burada diğer oyunculardan daha kolay cevap alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.